香港大人網

查看: 3561|回復: 6

中伏

註冊會員

今日試左個CC 睇相真係唔錯
不過一見到真人..同相片都爭幾多,如果主觀問我我會覺得係假相,但當然啦依家D APP 執得咁誇無謂令大家嘈啦,反正都係為出火姐,樣就唔係我杯茶但都是旦啦,但求服務好囉
咁如果計禮貌呢個CC係好好既,除左衫見到有紋身已經唔多OK(佢話佢係大學生),但身都幾多位有瘀痕波就唔多覺有佢講既C
都有沖涼服務,咁唔好計係唔係好用心去沖啦
但一上床既感覺係好似香X大廈咁囉
掂下粒LIN 就話谷M唔好搞會好痛
之前問左可唔可以69佢話得,咁話69啦,佢話唔得喎,我即話你係唔係果個CC黎架,佢話係不過69要加錢,頂,咁問你時又唔講?
同埋講真如果係WECHAT相你收我1900 我真係覺得冇問題,之但係今日個CC樣,服務真係完全唔值
另外本來諗住佢WECHAT 有REPORT 伏極有限啦,不過諗返係自己ON9,因為佢係用相機影電腦MON內容亦都跟本唔知係唔係講緊佢。
樣貌 4/10
身材 3/10
禮貌 9/10
服務 6/10
滿意度 2/10

CC WECHAT︰85268940752

回復

註冊會員

每個人口味唔同,有報告就算唔係打手都未必同你感覺一樣。
即使報告真係你本來想約個CC,可能最後調咗包。
我都中完伏嚟(重要二連伏,不過唔係你呢個CC),冇服務真係衰過自己打飛機。
回復 支持 1 反對 0

VIP

Thank you for sharing
回復 支持 反對

高級會員

Thank you for sharing
回復 支持 反對

新手上路

你講到好似我今日約果個,我有理由懷疑一個cc多個wechat,以後都系要約相熟同認證cc
回復 支持 反對

中級會員

這個WECHAT我認得, 也曾中伏, AGENT 來的!
回復 支持 反對

註冊會員

Alan167 諧妃她好?
回復 支持 反對