香港大人網

查看: 2912|回復: 6

可愛milk 揾哥哥 (只bj. no ml)

認證女會員

女找男
歲數: 22 歲
身高: 155 cm
體重: 42 KG
見面費: 700
hi. 我係milk. 有私人問題,無辦法,唯有試揾各位居
幫幫忙~
初做呢~ 但我只做bj. NO ML 接受到才看看以下小妹資料吧~                  
名字: milk 年齡:22歲女了~  個樣較22歲細                                           
長髮可愛妹妹,一定唔係扒,小靚啦。                                              
身材:  155cm, 42kg, 32C-23-33                                                         
瘦底嬌小,但有大波嫁。 算白~                                                       
服務: kiss. 模上身,除衫下除褲, bj no dom. NO 模下面。
MUST NO ML    唔好係咁問ml了. 好煩。講左唔得就唔得。                 
收費: $700/1h/1q.  最好約今晚係九龍。  有興趣的ching 請add我wechat: yung92828

*請打hi milk. 咁我就知道係大人網的ching.  請打你住邊區,因不想約到朋友/街方eg: hi milk, 上水。請見諒。等你^^ 希望盡量約早上~
回復

認證女會員

wechat:yung92828
回復 支持 反對

中級會員

ccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Wechat左你………
回復 支持 反對

註冊會員

加左你,但你唔應機...
回復 支持 反對

Prestige VIP

Added butvyou didn't reply…
回復 支持 反對

高級會員

Thank you for sharing
回復 支持 反對