香港大人網

查看: 12410|回復: 241

全滅Agent女計劃-連同真CC list比大家

中級會員

女找男
歲數: 20 歲
身高: 195 cm
體重: 120 KG
見面費: 3500
自從大人網暫停左VIP計劃, CC質素每況越下, 真係中伏中到火滾.
在大人網vip計劃年代, agent女從來是次貨的代名詞,價錢幾低都唔想約。今日卻橫行了業界, 劣幣驅逐良幣。

先係由街上見變成一定要開房先。再由開房後唔岩唔洗車錢變成唔岩都要車錢,最後車錢由100變成200。
大量師兄被假相假資料騙出來後,還要損失數百什至數千元的房錢車馬費。整個市場比佢地班仆街搞灣晒.

由於佢地不斷被彈, 由影房號, 再變成拍片影房號, 為的就是那200元車馬費.

我最記得呢個八婆, 前後比左3次車馬費比佢, 最後一次強行伸隻手唔比我關門, 我應該夾斷佢隻手算.
佢大條道理話自己值2800, 2000蚊約大陸女都唔得, 然後show一堆靚女相, 全部有樣, 聲稱真人相, 說我想約既女起碼4000.

問題那些不是高她一個level. Model當然是要4000-8000. 那些是8.5/9分。而我要7分,你只有4分,你點可能值2800?
你用假相假歲數呃完人出來仲要大條道理收車馬費?收既時候仲要屌9人?我屌你老母!

之後有其他師兄指出, 呢個仆街都唔係第一次呃人, 做左好撚多年, 只係一隻老雞, 同時是agent集團骨幹成員之一.
IG, wechat叫自己做abby, 19歲學生妹, 用假相. 同一時間另一agent集團放佢真相(8年前既相), 聲稱22歲.

咁既身材話自己值2800, 係既話你洗乜用假相?

最後仲要好串咁講,唔會再有女自己出來做,所有女都要經佢地約,無法無天。

他們以為主宰了市場,便可以橫行無忌。事實是市場落在他們手後,急速萎縮。
我相信再過一排, 呃200好快變成呃300. 個個阿婆搵假相呃人開房, 然後問你拎300, 佢都幾好賺.

師兄們在遭遇詐騙,騙時間,騙車馬費,被不禮貌對待後,感到失望,紛紛退出。援交界已變成了危在旦夕,危急存亡之冬。

作為玩家,我已經到了忍無可忍的地步,決定發起革命,還我真cc.

全滅Agent女計劃
目標:將她們全滅,逐出市場

==========================================
五步曲趕絕呃錢黨
1. 要你開房先既, 堅持唔約.
2. 如果你覺得有可能係真CC堅持要你開房先, 你可以回覆: [由於我已經開左房先, 所以唔岩唔會比車馬費, 如果唔得你唔洗出] 係有質素既女仔, 好少會比人彈, 冇可能會咁計較車馬費
3. 最好有前菜plan, 例如1小時lunch/dinner/行街, 之後先到room plan, 保障了大家, 見面覺得room plan唔岩, 都可以比錢其他前菜plan, 雙方冇損失, 又可以培養感情, 令女方容易進入狀態.
4. 一發現是agent女, 立即舉報, 務求盡快封殺佢地, 唔好比佢地再有呃人既機會

佢用假相呃你, 你唔比車馬費絕對大條道理, 仲應該收番佢地車馬費添.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

x
回復

新手上路

rxxxxxtic moment 絕對係伏,身高身材年紀都係假資料,職業係佢自己亂作,大陸妹扮陀地,我建議樓主唔好開佢全名,因為咁樣係間接幫佢地宣傳
回復 支持 1 反對 0

高級會員

Nice to meet

rxxxxxtic moment 絕對係伏,身高身材年紀都係假資料,職業係佢自己亂作,大陸妹扮陀地,我建議樓主唔好開佢全名,因為咁樣係間接幫佢地宣傳  發表於 2018-12-18 02:24
新WeChat:H55145192   發表於 2018-12-17 07:42
回復 支持 反對

高級會員

Nice to meegmt
回復 支持 反對

註冊會員

cccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

lrt me see see
回復 支持 反對

VIP

agent女冇一個是無辜