killua887 發表於 2020-6-2 04:03:18

同靚女IVY 兩個鍾嘅纏綿

尋日覺得無聊,就喺大人網搵條女想執番劑。見到 IVY 嘅post,感覺唔錯就約佢出嚟兩粒鍾。我一入時鍾酒店就見到 IVY 坐住大堂等我。真人都幾正,同相有九成似。佢有對嫵媚大眼,十分有吸引力;身材一流,
都算係鍾意類型。於是我俾完房錢就拉佢入房執一劑先。

**** Hidden Message *****

夜遊星 發表於 2020-6-4 08:37:20

邊個ivy先

eduman852852 發表於 2020-6-4 09:23:16

aaaaaaaaaaaaaaaaa

sasaball 發表於 2020-6-4 09:47:42

40歲老雞ivy姨姨夠驅風?

sasaball 發表於 2020-6-4 09:48:09

好有揾人打手feel 乜有人講口交會講口愛?只有大陸人才會打口愛,利申我彈左佢鐘。。。,,

sasaball 發表於 2020-6-4 09:51:16

40歲未收山穿校服扮學生妹的ivy姨姨,出親山也識勁多打手。。。信report 我也上了當,各位師兄ivy真人好老殘樣化妝也遮蔽不到,同相好大出入,真人超老不是輕熟女係熟哂40路果啲,信不信由你

Ivyivy8211 發表於 2020-6-4 10:28:31

多謝你既report,有人賊喊捉賊,自己開打手acc就話人地打手,一禁入去成堆假acc分身唱人,幾個acc圍爐自偏自導真係大開眼界

sapsam 發表於 2020-6-4 10:35:44

如果您要查看本帖隱藏內容

sasaball 發表於 2020-6-4 10:53:05

Ivyivy8211 發表於 2020-6-4 10:28
多謝你既report,有人賊喊捉賊,自己開打手acc就話人地打手,一禁入去成堆假acc分身唱人,幾個acc圍爐自偏 ...

你唔係又老又殘呃年紀會畀人唱, 你啲嘢呀師兄group唱開曬啦 你隻老雞做了幾多年,係咪全職做,你心照啦,不過佩服你成40歲人仲有勇氣扮學生,係勁既

駛唔駛叫啲師兄入房時睇睇你id你 貴庚

gonkong 發表於 2020-6-4 10:55:54

邊個ivy?
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 同靚女IVY 兩個鍾嘅纏綿