香港大人網

查看: 5465|回復: 181

[正評] 同靚女IVY 兩個鍾嘅纏綿

註冊會員

尋日覺得無聊,就喺大人網搵條女想執番劑。見到 IVY 嘅post,感覺唔錯就約佢出嚟兩粒鍾。我一入時鍾酒店就見到 IVY 坐住大堂等我。真人都幾正,同相有九成似。佢有對嫵媚大眼,十分有吸引力;身材一流,
都算係鍾意類型。於是我俾完房錢就拉佢入房執一劑先。

我都習慣幫妹妹除衫褲。我一行近 IVY 就聞到佢嘅芳香嘅沐浴露氣味,幫佢解完 bra帶同除低褲後,就一齊沖涼。到正式搞嘢時.IVY 幫我先吹一陣,個感覺真係爽啊,就近隔住個套都感覺到佢口腔嘅溫暖。口愛完就到我進攻佢嘅大波。佢對34C 波摸落去好軟,好似枕頭咁,我一頭鑽入去對波一路鍚。錫完後我就將早已硬直嘅肉棒慢慢推入 IVY 嘅蜜穴。隨著佢嘅呻吟聲開始不斷,我推入嘅速度亦開始加快,同時我雙手亦不閒著,一手抱著佢嘅纖腰,另一手正揉著佢對大波。幾五分鍾後,我就換個老漢推車姿勢,再次深入 IVY 嘅蜜穴。此時,IVY 嘅蜜穴已經滲出淫水,我倆下面都濕透。在我抽插約十五分鐘後,我已感覺到 IVY 嘅陰道有所收縮,夾住我嘅肉棒。呢種感覺令到我射精嘅衝動。我喺呢間房淨係聽到 IVY 嘅呻吟聲同喘氣聱。此時我大叫一聲,禁住 IVY 條腰,一次過發洩出嚟。事後我倆瞓喺張床抱住傾計。到差唔多時間我就執多一劑。呢次就直接好多,濕吻完就開始抽插,一插就插左一百五十幾下就完事。

IVY 係個唔錯嘅女仔,樣靚身材正,有機會我都會再約佢!

佢嘅TG:ivywannau1668
回復

高級會員

邊個ivy先
回復

新手上路

aaaaaaaaaaaaaaaaa
回復 支持 反對

註冊會員

40歲老雞ivy姨姨夠驅風?
回復 支持 反對

註冊會員

好有揾人打手feel 乜有人講口交會講口愛?只有大陸人才會打口愛,利申我彈左佢鐘。。。,,
回復 支持 反對

註冊會員

40歲未收山穿校服扮學生妹的ivy姨姨,出親山也識勁多打手。。。信report 我也上了當,各位師兄ivy真人好老殘樣化妝也遮蔽不到,同相好大出入,真人超老不是輕熟女係熟哂40路果啲,信不信由你
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

多謝你既report,有人賊喊捉賊,自己開打手acc就話人地打手,一禁入去成堆假acc分身唱人,幾個acc圍爐自偏自導真係大開眼界
回復 支持 反對

中級會員

如果您要查看本帖隱藏內容
回復 支持 反對

註冊會員

Ivyivy8211 發表於 2020-6-4 10:28
多謝你既report,有人賊喊捉賊,自己開打手acc就話人地打手,一禁入去成堆假acc分身唱人,幾個acc圍爐自偏 ...

你唔係又老又殘呃年紀會畀人唱, 你啲嘢呀師兄group唱開曬啦 你隻老雞做了幾多年,係咪全職做,你心照啦,不過佩服你成40歲人仲有勇氣扮學生,係勁既

駛唔駛叫啲師兄入房時睇睇你id你 貴庚
回復 支持 反對

高級會員

邊個ivy?
回復