ssssoda 發表於 2016-4-15 06:36:31

那些年到2016, 約過的cc/agent. kkbaby/jolie9394/gillian/pinkyneedhelp/kc

約過的其中幾個cc, 唔知大家有冇同感呢?有點懷念以前的大人網,希望以後會更多唔同類型既真cc出現

Kkbaby **** Hidden Message *****
kkbaby皮膚差,外表成熟,係得條長腿正。服務好專業人士feel, 胸硬, 用ky。(睇"廣告"已好重撈味)之前有hklovely師兄踢爆假胸和夜場出身. 去年問某好心師兄拿了十萬蚊後"從良",改名kristy9394搵食。之前wechat ozccgal是澳洲做援交時用。後來被其他cc爆佢用幾個wechat做埋agent(廣告格式同一樣咁職業化),自此從hklovely消失

elsa1005(隔離hkmxxxx台)
agent女,趕時間,黑面神,樣一般但唔係相中人。好似我迫良為娼咁,好多野唔做得。唔知點解隔離台咁都有正評

jolie9394
jolie姐姐十年如一日既清純樣,可愛打扮。唔算靚,服務亦一般,可以講係有服務,但唔係女友feel。不過同大部分cc唔同既,係佢鐘意約灣仔區,唔想過九龍咪搵佢。後期賣埋condom, 玩具,偉哥,唯一一個全程英文,而且程度好過大學畢業生既cc,係一個很有知識,有頭腦既女仔

pretty vivi
vivipretty是第一代cc, 成熟型,服務態度好,好落力,又唔貴。短裙絲襪長腿show女人味,但係應該3字頭。打扮似中環返工既OL. 對年輕師兄來說可能太成熟,但我覺得佢值個價,翻約左幾次。每次都好多野傾,好似朋友咁

gillian(難約)
**** Hidden Message *****
真人半樣相gillian,皮膚黑,樣算靚,但超瘦,高,有點成熟。化濃妝出黎,服務態度好好,好聽話。未約過已經肯wechat即時自拍,又肯同你傾計。是近期少有的,冇脾氣,冇架子既真cc

pinkyneedhelp(搵唔返佢)
D cup美乳pinky,十分清純,把聲好細個。真人全樣相,影得唔靚,但真人比相正好多。好回味同佢trade, 可惜唔做2q plan

KC katie Chan(都係搵唔返)
人稱KC. 高挑C cup, 樣靚。講野有d串,100%全樣真相,真人面闊D, 但係整體look非常ok, 只係好多野唔做得,唔會翻約佢

ssssoda 發表於 2016-11-13 04:21:27

kkbabycc/kkbabyhk 已換了新wechat: kkbabynew, 同一人

ego-vampire 發表於 2016-4-15 06:55:07

太多謝你了!

sang0202 發表於 2016-4-15 08:02:35

Cccccccccccccc

wallace777 發表於 2016-4-15 08:21:53

Thx for share

davidchancc 發表於 2016-4-15 08:54:43

cc sin .... very detail...thanks

tonyp111 發表於 2016-4-15 09:42:47

thx ching....lets take a look

hk883 發表於 2016-4-15 09:51:32

Thx for share

iPhone0 發表於 2016-4-15 10:24:02

thanks for sharing

Jessi2016 發表於 2016-4-15 10:31:42

God Job Bro~~~~~~~

itm452613 發表於 2016-4-15 10:37:00

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 那些年到2016, 約過的cc/agent. kkbaby/jolie9394/gillian/pinkyneedhelp/kc