香港大人網

查看: 26749|回復: 322

[一般] 那些年到2016, 約過的cc/agent. kkbaby/jolie9394/gillian/pinkyneedhelp/kc

高級會員

約過的其中幾個cc, 唔知大家有冇同感呢?有點懷念以前的大人網,希望以後會更多唔同類型既真cc出現

Kkbaby (model1016, 92626134)
kkbaby皮膚差,外表成熟,係得條長腿正。服務好專業人士feel, 胸硬, 用ky。(睇"廣告"已好重撈味)之前有hklovely師兄踢爆假胸和夜場出身. 去年問某好心師兄拿了十萬蚊後"從良",改名kristy9394搵食。之前wechat ozccgal是澳洲做援交時用。後來被其他cc爆佢用幾個wechat做埋agent(廣告格式同一樣咁職業化),自此從hklovely消失

elsa1005(隔離hkmxxxx台)
agent女,趕時間,黑面神,樣一般但唔係相中人。好似我迫良為娼咁,好多野唔做得。唔知點解隔離台咁都有正評

jolie9394
jolie姐姐十年如一日既清純樣,可愛打扮。唔算靚,服務亦一般,可以講係有服務,但唔係女友feel。不過同大部分cc唔同既,係佢鐘意約灣仔區,唔想過九龍咪搵佢。後期賣埋condom, 玩具,偉哥,唯一一個全程英文,而且程度好過大學畢業生既cc,係一個很有知識,有頭腦既女仔

pretty vivi
vivipretty是第一代cc, 成熟型,服務態度好,好落力,又唔貴。短裙絲襪長腿show女人味,但係應該3字頭。打扮似中環返工既OL. 對年輕師兄來說可能太成熟,但我覺得佢值個價,翻約左幾次。每次都好多野傾,好似朋友咁

gillian(難約)
(bobo13388)
真人半樣相gillian,皮膚黑,樣算靚,但超瘦,高,有點成熟。化濃妝出黎,服務態度好好,好聽話。未約過已經肯wechat即時自拍,又肯同你傾計。是近期少有的,冇脾氣,冇架子既真cc

pinkyneedhelp(搵唔返佢)
D cup美乳pinky,十分清純,把聲好細個。真人全樣相,影得唔靚,但真人比相正好多。好回味同佢trade, 可惜唔做2q plan

KC katie Chan(都係搵唔返)
人稱KC. 高挑C cup, 樣靚。講野有d串,100%全樣真相,真人面闊D, 但係整體look非常ok, 只係好多野唔做得,唔會翻約佢

評分

參與人數 1金幣 +5 收起 理由
無我 + 5 很給力!

查看全部評分

回復

高級會員

kkbabycc/kkbabyhk 已換了新wechat: kkbabynew, 同一人
回復 支持 8 反對 0

高級會員

太多謝你了!
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Thx for share
回復 支持 反對

金牌會員

cc sin .... very detail...thanks
回復 支持 反對

新手上路

thx ching....lets take a look
回復 支持 反對

註冊會員

Thx for share
回復 支持 反對

高級會員

thanks for sharing
回復 支持 反對

註冊會員

God Job Bro~~~~~~~