arsenal 發表於 2018-9-6 12:49:51

IG PTGF 中伏記 有埋blacklist比大家。

昨天我放假,想約既ViVi又約唔到,大人網又冇新女,於是我又去IG試
「開房先。」
如果是大人網既女,我第一句就鬧佢:「你新做?規柜都唔識?」
但今日Ig約女約十個9個都要開左房先,我就先比$330維記開房。
睇下你班女係咪真係咁正。
開得房就一定唔會約一條女,叫埋其他女睇埋,因為我都預撚左會彈。
我選擇較便宜的看先,因為通常平野冇好,中伏機率高。
我預左彈鐘,所以將認為最貴最好的放最後。

第一個Maggie, 她雖然不是最平,要$2000,但睇相是學生妹,令我好期待,但真人就...

好明顯相入面不是佢,因為她年紀大得多,好殘,明顯吸毒。
Wechat明明講好左開房等不用車馬費,佢又想屈我200。
最後佢話介紹朋友比我。
過5分鐘
望一望佢朋友,塊面勁厚妝,好似批蕩咁。不了。

第二個berry, 1800,又冇我想像中差。由於我遲到半小時,所以我願意比200車馬費佢。
事後睇番,佢已經係性價比最高既。當然相中大波妹絕對不是她。

之後來左個crystal, 30+, 唔岩,佢想要車馬費,但我已經關了門,佢遲到左都有20分鐘。
然後是我最期待的34D-24-34yoga, 佢標價3000,最貴。
一見真人,個樣好成熟,絕不似23歲,似30以上,亦冇165高,

因為我自己先得165,佢好明顯矮我半個頭。
身材看不到,包到實晒,我唔敢博。
但佢冇屈我比車馬費,好友善咁走左,算係最有品。

最後一個Kay, 真人同相差好遠,遲到超過1小時。
真人矮,150身高,絕不是23歲。
我彈,佢衝入房,要我一係做,一係比車馬費,原本2800變2000,最後我都冇去,因為我已經感受到佢既態度同一陣既服務。而且佢唔值2000。
然後佢發晒脾氣話2000蚊大陸妹都唔得。下?究竟佢清唔清楚市場?

1000蚊大陸妹已經靚佢好多,仲要包房錢,唔岩唔洗車馬費。
我地班師兄比得2000以上係要靚女,唔係咁既貨色。
佢堅持要我比車馬費,最後我比完後頂唔順佢既態度,加上兩小時不斷被這些低質agent女浪費時間。
我掉100比佢叫佢滾。(我承認當時不禮貌)
佢立即動武,拿起椅子衝過來打我。我擋格,手瘀左,本應報警,但還是算了。
估計佢今日都比人彈左N次,所以先咁堅持要車馬費。
其實佢既樣唔算醜,只係普通,隨便溝件都好過佢,仲洗乜比咁多錢揾佢?

最後足足等左兩個鐘,冇一個得,浪費時間及$630。
開撚左房先,又如何?咪又係全部唔撚得!

總結ig d女,質素差。屈完開房先,再屈車馬費,態度有一半也是惡劣。
假相情況嚴重。最後一個Kay,竟然激動到動武。但男人始終要有風度,無謂同佢格鬥。

大家覺得冇相睇開房先仲要比車馬費,係唔係合理?呢班人又值唔值2000-3000?
歡迎發表意見。

Wechat blacklist, 大家見到呢個list可以省下車馬費、房錢和時間
**** Hidden Message *****

鋼琴小丑 發表於 2019-3-19 19:00:18

點解唔睇攻略?
開房先一定係伏!
找PTGF開房先是規柜? 那是詐騙!

r1rmyjj 發表於 2018-9-6 13:57:05

師兄約乜鬼ig丫……直頭浪費時間金錢,班ig全部食懵左既

r1rmyjj 發表於 2018-9-6 14:02:10

師兄我覺得你要將你個報告post去多啲唔同地方,唔可以畀班垃圾IG女/agent/ching搞到咁

trash72417 發表於 2018-9-6 15:09:48

SEESEE SIN

八千流 發表於 2018-9-6 15:22:51

不得了,謝謝分享

eric_chiu 發表於 2018-9-6 15:31:33

呢班垃圾搞臭個市場
令到市場大幅委縮,冇晒規柜
大人網又案件上訴中
有冇辦法建立番個認證制度,有番個Save List?否則整個市場遲早比呢班垃圾玩完。
我以前食蘋果妹妹,又靚女又有身材,9分。先比2000
而家呢班垃圾又學人收2000,Agent又在IG趕走晒所有真CC。
我已經唔去IG好耐,因為IG真係一條得既女都冇。
現在只敢約大人網舊女

eric_chiu 發表於 2018-9-6 15:34:38

r1rmyjj 發表於 2018-9-6 14:02
師兄我覺得你要將你個報告post去多啲唔同地方,唔可以畀班垃圾IG女/agent/ching搞到咁 ...

要Share去IG

koi520 發表於 2018-9-6 15:36:22

佢地好識扮,什麼100% No Agent,什麼不用假相
出到去最後乜都係假

adddddddd 發表於 2018-9-6 15:55:48

ccccccccccccccccccc

tinyu2011 發表於 2018-9-6 16:28:23

see see sin
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: IG PTGF 中伏記 有埋blacklist比大家。