香港大人網

查看: 26231|回復: 276

[中伏] IG PTGF 中伏記 有埋blacklist比大家。

註冊會員

昨天我放假,想約既ViVi又約唔到,大人網又冇新女,於是我又去IG試
「開房先。」
如果是大人網既女,我第一句就鬧佢:「你新做?規柜都唔識?」
但今日Ig約女約十個9個都要開左房先,我就先比$330維記開房。
睇下你班女係咪真係咁正。
開得房就一定唔會約一條女,叫埋其他女睇埋,因為我都預撚左會彈。
我選擇較便宜的看先,因為通常平野冇好,中伏機率高。
我預左彈鐘,所以將認為最貴最好的放最後。

第一個Maggie, 她雖然不是最平,要$2000,但睇相是學生妹,令我好期待,但真人就...
photo_2018-08-31_22-47-36.jpg photo_2018-08-31_22-47-37.jpg
好明顯相入面不是佢,因為她年紀大得多,好殘,明顯吸毒。
Wechat明明講好左開房等不用車馬費,佢又想屈我200。
最後佢話介紹朋友比我。
過5分鐘
望一望佢朋友,塊面勁厚妝,好似批蕩咁。不了。

第二個berry, 1800,又冇我想像中差。由於我遲到半小時,所以我願意比200車馬費佢。
事後睇番,佢已經係性價比最高既。當然相中大波妹絕對不是她。

之後來左個crystal, 30+, 唔岩,佢想要車馬費,但我已經關了門,佢遲到左都有20分鐘。
然後是我最期待的34D-24-34yoga, 佢標價3000,最貴。
一見真人,個樣好成熟,絕不似23歲,似30以上,亦冇165高,
photo_2018-08-31_18-42-04 (3).jpg
photo_2018-08-31_18-42-04 (2).jpg
因為我自己先得165,佢好明顯矮我半個頭。
身材看不到,包到實晒,我唔敢博。
但佢冇屈我比車馬費,好友善咁走左,算係最有品。

最後一個Kay, 真人同相差好遠,遲到超過1小時。
真人矮,150身高,絕不是23歲。
我彈,佢衝入房,要我一係做,一係比車馬費,原本2800變2000,最後我都冇去,因為我已經感受到佢既態度同一陣既服務。而且佢唔值2000。
然後佢發晒脾氣話2000蚊大陸妹都唔得。下?究竟佢清唔清楚市場?
1000蚊大陸妹已經靚佢好多,仲要包房錢,唔岩唔洗車馬費。
我地班師兄比得2000以上係要靚女,唔係咁既貨色。
佢堅持要我比車馬費,最後我比完後頂唔順佢既態度,加上兩小時不斷被這些低質agent女浪費時間。
我掉100比佢叫佢滾。(我承認當時不禮貌)
佢立即動武,拿起椅子衝過來打我。我擋格,手瘀左,本應報警,但還是算了。
估計佢今日都比人彈左N次,所以先咁堅持要車馬費。
其實佢既樣唔算醜,只係普通,隨便溝件都好過佢,仲洗乜比咁多錢揾佢?

最後足足等左兩個鐘,冇一個得,浪費時間及$630。
開撚左房先,又如何?咪又係全部唔撚得!

總結ig d女,質素差。屈完開房先,再屈車馬費,態度有一半也是惡劣。
假相情況嚴重。最後一個Kay,竟然激動到動武。但男人始終要有風度,無謂同佢格鬥。

大家覺得冇相睇開房先仲要比車馬費,係唔係合理?呢班人又值唔值2000-3000?
歡迎發表意見。

Wechat blacklist, 大家見到呢個list可以省下車馬費、房錢和時間
photo_2018-08-31_18-48-46 (2).jpg photo_2018-08-31_18-48-46.jpg
叫你入錢先既,一定係詐騙

呢堆見都唔洗見,浪費時間:
WeChat ID:
m_maggie_97 4/10 假相,爛牙,聲沙,30+
christyforpt 3.5/10 假相,超厚粉,30+
iamkayyy_9595 <- 4.5/10 2800,韓妹相扮自己,打人, 屈車馬費
yeee3456 4/10 假相,黑牙肉,平胸,勁矮
beryouu <- 5/10 假相,1800 已經最唔伏,但都係一般Agent女質素,要你開房先
crystalll_la <- 4/10 黑臉中女
mandychchan 3.5/10 假相,30+,肥底
bella1002 4/10 假相,平胸

以上評分只看外表,服務未知

要DM既IG ID:
yada520_ <- 4/10 偷相,肥底,30+
yyyanniss.ycycyc <- 4.5/10 假相,煙剷,黑牙肉
ycyc.chow <- 假相,同上
852nanagirl <- 3.5/10 假相,真人勁瘦勁矮勁恐佈,30+
ptgf_amber2018 <- 4/10 假相,30+

暫時未見到一個合格水平既。

整個ig ptgf(cc)市場,倒退到7年前還未有大人網的時候。假相人,態度差,開房先, 價錢還要貴了一倍, 不知所謂。
佢地之所以咁串,就是有人做壞規矩,冇相睇都就佢地開房先,開完房仲比佢地屈車馬費,明明全部都在尖沙咀維記等客。
全部都是同一個agent 集團。
整個ig已被agent集團所控制。

呢班女既質素,用分數比我比4/10分,用價錢比我比$700。事實上有些$600一樓一港女都高質過佢地。我比得2000以上,一定係要7分以上既女仔,佢地絕對去唔到中上質素,仲有一半係吸毒樣。再計埋房錢,屈你車馬費... 完全唔值得試。事後我仲比佢地集體舉報冇左個wechat,唔緊要,反正我有N個。佢地仲熟晒架步識得打電話比維記阿姐,問間房係咪真係有人,有個乜野人,驚死比人放飛機咁。

為什麼IG女會差過大人網咁多?
快閃文化,你中完伏後佢又開個新ig, 唔似大人網有討論區立即寫佢report,mark低佢個ACC名blacklist。
做壞規矩,個個都逼你開左房先,房費仲貴過車馬費。
個個都冇相睇。你可以幫你張相打少少格,但你偷人相用就一定唔岩。
冇相睇仲要錯資料。30歲扮23歲,150高話自己159。明明係A cup,卻話自己C cup以上。
真cc都比馬伕趕走,或怕比人呃既ching放飛機。

半年前我放假浪費左大半日,半年後今日又係咁。唔會再試,我比Kay(iamkayyy_9595)打完真係心有餘悸。
就算ching好緊火,想試,都要企硬未見人唔開房等個幾鐘,真人同相唔同一定唔可以比車馬費,因為她們是行騙!用假相假資料騙你出來!而且佢呃你出來,你有權講價。覺得佢值幾多就講幾多,佢唔ok就唔好去馬。
回復

Prestige VIP

點解唔睇攻略?
開房先一定係伏!
找PTGF開房先是規柜? 那是詐騙!
回復 支持 1 反對 0

註冊會員

師兄約乜鬼ig丫……直頭浪費時間金錢,班ig全部食懵左既
回復 支持 反對

註冊會員

師兄我覺得你要將你個報告post去多啲唔同地方,唔可以畀班垃圾IG女/agent/ching搞到咁
回復 支持 反對

註冊會員

SEE  SEE SIN
回復 支持 反對

VIP

不得了,謝謝分享
回復 支持 反對

VIP

呢班垃圾搞臭個市場
令到市場大幅委縮,冇晒規柜
大人網又案件上訴中
有冇辦法建立番個認證制度,有番個Save List?否則整個市場遲早比呢班垃圾玩完。
我以前食蘋果妹妹,又靚女又有身材,9分。先比2000
而家呢班垃圾又學人收2000,Agent又在IG趕走晒所有真CC。
我已經唔去IG好耐,因為IG真係一條得既女都冇。
現在只敢約大人網舊女

回復 支持 反對

VIP

r1rmyjj 發表於 2018-9-6 14:02
師兄我覺得你要將你個報告post去多啲唔同地方,唔可以畀班垃圾IG女/agent/ching搞到咁 ...

要Share去IG
回復 支持 反對

高級會員

佢地好識扮,什麼100% No Agent,什麼不用假相
出到去最後乜都係假
回復 支持 反對

中級會員

ccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

see see sin
回復