arsenal 發表於 2018-9-13 12:00:30

[有圖]千二蚊食18歲大陸妹,還是二千八食黑臉港女

上回提要,半年間IG約了20條女,冇一個得
最後一個2800遲到港女,還拿起椅子打我
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=55379
wechat id iamkayyy_9595 <-自稱學生妹,158,真人應該26歲-28歲,152,偏肥,屈車馬費,打人

令到我以後都唔敢去IG約。
我比得2800,梗係想要後生女,學生妹啦,點會想要夜總會老雞。又勢利又冇Feel。

於是番大人網,睇下Report近期有邊個得,我見到呢個Report:
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=56062

好打手Feel,什麼莞式一條龍,感覺是老雞。
但望多兩望,真係冇乜其他新女。我加條女WeChat,傾左幾句。
個WeChat Agent話唔岩唔收車馬費。 我話: 「我時間好值錢,就算唔洗車馬費都唔想比人浪費時間」
她說她不是娜娜/小佳尼 那些大陸Agent,保證真相,保證剛剛18歲。
我見佢咁有誠意,比次機會佢。 但說實在,大陸妹一向唔岩我,因為都冇GF Feel。點都比唔上香港學生妹

有圖:
**** Hidden Message *****

koi520 發表於 2018-9-13 12:11:43

港女要2800?除非佢係學生妹+靚樣。
如果唔係,就唔好學人開咁高價

eric_chiu 發表於 2018-9-13 12:47:30

ccccccccccccccc

Fung1104 發表於 2018-9-13 13:58:00

Nice to meet you

richardlee 發表於 2018-9-13 14:06:08

nice to see

dezko 發表於 2018-9-13 14:42:10

thanks ching

Jon.wong.tfh 發表於 2018-9-13 14:48:32

sadsadadasda

paul_yeung2020 發表於 2018-9-13 14:52:49

cccccccccccccccccccc

LOVESOYEON 發表於 2018-9-13 14:58:53

Ccccvccccccccvvvv

r1rmyjj 發表於 2018-9-13 15:07:58

check and see first
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [有圖]千二蚊食18歲大陸妹,還是二千八食黑臉港女