香港大人網

查看: 14316|回復: 302

[正評] [有圖]千二蚊食18歲大陸妹,還是二千八食黑臉港女

註冊會員

上回提要,半年間IG約了20條女,冇一個得
最後一個2800遲到港女,還拿起椅子打我
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=55379
wechat id iamkayyy_9595 <-自稱學生妹,158,真人應該26歲-28歲,152,偏肥,屈車馬費,打人

令到我以後都唔敢去IG約。
我比得2800,梗係想要後生女,學生妹啦,點會想要夜總會老雞。又勢利又冇Feel。

於是番大人網,睇下Report近期有邊個得,我見到呢個Report:
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=56062

好打手Feel,什麼莞式一條龍,感覺是老雞。
但望多兩望,真係冇乜其他新女。我加條女WeChat,傾左幾句。
個WeChat Agent話唔岩唔收車馬費。 我話: 「我時間好值錢,就算唔洗車馬費都唔想比人浪費時間」
她說她不是娜娜/小佳尼 那些大陸Agent,保證真相,保證剛剛18歲。
我見佢咁有誠意,比次機會佢。 但說實在,大陸妹一向唔岩我,因為都冇GF Feel。點都比唔上香港學生妹

有圖:
photo_2018-09-13_11-44-22.jpg photo_2018-09-13_11-44-23.jpg
睇相,樣子真是一般,但看得出是年輕。
睇真人,有驚喜,絕對比相好看,有少少心動、色心起的感覺,弟弟慢慢企起。
可能是因為冇化妝關係,有少少幼齒Feel,含羞答答咁款,好博屌。
雖然言語不太通,但佢都起碼盡力和我聊天,盡力討好我
身材沒有那打手報告提及的34D,但都有C,有手感。
聽她說她由北方坐火車十多個小時來到香港一心賺取學費,卻生意冷清,飯也不敢淘錢吃。
我見她這麼可憐,拖著她到樓下請她吃好吃的。
然後她竟然哭了,依旁著我。

她令我改觀,不是所有大陸女也是不好的。香港學生妹固然是好,但今日缺貨。與其比2800食黑臉香港中女,不如比1200食大陸學生妹?
我想關鍵是年齡,年齡越大的女人越勢利和假,沒有了那種入世未深的清純。
PTGF/CC 之所以貴是因為有GF Feel而不是香港女仔。如果你是中女,我仲洗乜比2000以上比你?你跟本都唔值!
當然香港女仔始終有Feel D,但要年輕,是她自己生意。而不是那些跟Agent,做開夜總會那種完全冇Feel,淨做連Kiss都冇。咁樣絕對連大陸妹都不如,連1000都唔值仲想收2800?

18歲1200,搵唔到好貨可以一試,我第一次推介大陸妹,可能比佢眼淚呃到。

wechat:
cc1863351
單選投票, 共有 111 人參與投票
94.59% (105)
1.80% (2)
3.60% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

高級會員

港女要2800?除非佢係學生妹+靚樣。
如果唔係,就唔好學人開咁高價

回復

VIP

ccccccccccccccc
回復

金牌會員

Nice to meet you
回復

金牌會員

nice to see
回復

新手上路