Rock哥 發表於 2019-3-22 17:06:53

agent女最新價3200, 教你如何2200內必定約到高質真CC

Hello大家好, 又係我rock哥

自從上次我出左篇2800是agent價,
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=83048

班agent女既最新動向, 竟然集體托價去到3200。又係既,成交率越來越低,唯有再抬高個價錢,如果唔係點補番少左人比車錢條數

為什麼我一口咬定是agent價? 唔比佢地真係高質素, 所以先開咁高既價咩?唔信你咪試下約下, 睇下係唔係好似張假相咁正, 睇下係唔係好似佢講咁好身材, 一句講晒: [佢呃人!]

就算佢地真好似佢地描述得咁好, 都唔係3200咁高價位. 如果大家真係想要高質素, 傾到計唔吹鐘既真CC, 2200就可以.

今次我就用圖文方式親身示範, 點樣大把貨, 真係想知既, 比d誠意回覆

**** Hidden Message *****
基本上多過2200既港女,除非我可以好肯定佢真係堅靚女,否則唔約。
大把人知我唔係冇錢,而係睇值唔值,真係值既比多d有乜所謂?比埋tips又點話?我試過一次比HK$3000tips, 因為佢可以令我沉船.

agent女,你地仲未搞清楚個市場係點?死唔認錯繼續托價?
唔係要同agent對著幹, 原本agent都有存在價值,因為佢地會幫手增加貨源,比錢佢賺冇所謂。但今日既agent, 就只會呃人,亂咁抬價,令人反感。

基本上真cc, 有質素既,好快就比人mark起,唔洗周圍公開自己聯絡方法,只需要有質素既客人,好快就有一堆穩定既熟客。
就只有呢班劣質agent女,係咁換wechat/telegram, 揾d假相呃人,仲要個價越開越高,屌佢丫,佢地既外貌同服務,真係1000都比多。

如果你唔捨得比錢去某些地方拎contact, 都唔好因爲缺貨而走去比2800/3200,3200唔洗10分鐘就冇左,只會換來更大失落。
如果你唔識揾真cc/ptgf,唔識點樣玩, 建議你都係玩番一樓一仲實際。始終ptgf係比d捨得洗錢既中產為主。基層人士唔岩玩。

都係個句
鐘意既可以share我篇文章, 唔鐘意可以屌柒我, 係咁先

Coolabcd 發表於 2019-3-22 17:43:45

Dbdjhvkbnskdndbndd

Jojogor 發表於 2019-3-22 17:54:00

Support rock gor

ecoaszero 發表於 2019-3-22 17:59:09

Thx for sharing

laucheunfung 發表於 2019-3-22 18:00:07

ccccccccccccccccccccccc

arsenal 發表於 2019-3-22 18:05:30

must check it

jackykitkit 發表於 2019-3-22 18:22:11

cccccccccccccccccccc

IamShell 發表於 2019-3-22 18:50:10

Thank you rock gor!!!!

DLS99 發表於 2019-3-22 19:13:37

Thx for sharing

Wumarco 發表於 2019-3-22 19:23:12

Thanks sharing
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: agent女最新價3200, 教你如何2200內必定約到高質真CC