香港大人網

查看: 9932|回復: 284

[正評] agent女最新價3200, 教你如何2200內必定約到高質真CC

中級會員

Hello大家好, 又係我rock哥

自從上次我出左篇2800是agent價,
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=83048

班agent女既最新動向, 竟然集體托價去到3200。又係既,成交率越來越低,唯有再抬高個價錢,如果唔係點補番少左人比車錢條數

為什麼我一口咬定是agent價? 唔比佢地真係高質素, 所以先開咁高既價咩?唔信你咪試下約下, 睇下係唔係好似張假相咁正, 睇下係唔係好似佢講咁好身材, 一句講晒: [佢呃人!]
photo_2019-03-22_02-02-41.jpg photo_2019-03-22_02-02-44.jpg photo_2019-03-22_02-03-02.jpg
photo_2019-03-22_02-02-39.jpg photo_2019-03-22_02-02-41 (2).jpg photo_2019-03-22_02-03-06.jpg
就算佢地真好似佢地描述得咁好, 都唔係3200咁高價位. 如果大家真係想要高質素, 傾到計唔吹鐘既真CC, 2200就可以.

今次我就用圖文方式親身示範, 點樣大把貨, 真係想知既, 比d誠意回覆

其實比咁多錢揾cc, 只不過係想要靚女同gf feel.
除左香港, 台灣係另一選擇。

不少台妹樣子甜美, 而且胸大, 氣質絕非廉價大陸妹可比

先辦台灣簽證(第一次要審, 第二次以後一秒即批)
https://niioa.immigration.gov.tw/NIA_OnlineApply_inter/visafreeApply/visafreeApplyForm.action

然後download hkexpress個app check下有冇平機票(當我幫佢賣廣告),
到左台中機場,可以比$100台幣坐特快巴士直入市區

在出發前一天, 先上網查下"ptgf台灣", 比$400入會, 拎幾個寫明"可以陪你去休息"既contact.
加左佢後表明邊度add佢, 講埋自己係香港人, 之後佢就會教你點樣搵佢.

呢個時侯唔好大驚小怪: 係唔係一樓一? 點解要去指定既地方?
個女仔絕對係年輕, 台灣出世, 讀緊大學. 台灣援交一般有分外約/自己房間.
因為台灣人比較窮. 有部份女仔會照顧客人感受, 於是自己出房錢月租個套房, 佢地做兩個已經番本.

妍希有生意時, 就會由隔離大學宿舍, 走過來"工作室"見客, 客人不但不用比彈鐘費, 仲要連房錢都唔洗你比, 照顧周到.(反觀香港班agent女...)
妍希樣子6分, 身材10分. 天然大波, 有腰, 34E-24-34, 165高, 有kiss, 陪足一個鐘, 收你3500台幣. 我好肯定無論外表定服務, 佢好過現時90%收緊2500既香港女仔.

至於agent女既3200靠乜呃飯食?
就係睇中你緊火,要即約, 比左幾次車錢,唔想浪費間房既心態.
由你一比佢呃開左間房先,已經輸左一半.

機票錢: 來回 HK$500
巴士錢: NT100/3.85 = HK$26
房錢: 0
家用: NT3500/3.85 = HK$909
總數: HKD $1,435

$2200食好西?
當你用$1500屌完個西, 剩低既HK$700夠你在台灣玩多一日一夜食埋飯租埋旅館

比較表
香港agent女 香港真CC 台灣真CC
約會費用3200+330 2000+330 1500(連來回機票)
服務時間 10分鐘 1小時1-2小時
優點即約 港語溝通 身材較好
缺點600蚊貨式, 3200價錢要提早約, 難約 路途遠, 1小時飛機

去台灣, 機程個幾鐘, 但都好過你on99咁比$330開間房, 等個幾兩個鐘, 然後再比車馬費請佢地走. 原來你彈3個agent女既錢($600+$330), 已經夠你在台灣約個19歲, 34E-24-34, 165cm part-time 真CC(未計機票).
其實多過2000,已經夠你買埋來回機票去台灣揾女,仲要有kiss足鐘乜都齊。岩feel既台妹, 好多仲可以免費陪埋食飯行街.
最後, 作為香港人, 建議大家比多500台幣做tips, 都只不過係百幾蚊港紙. 以後翻約佢都會易d
基本上多過2200既港女,除非我可以好肯定佢真係堅靚女,否則唔約。
大把人知我唔係冇錢,而係睇值唔值,真係值既比多d有乜所謂?比埋tips又點話?  我試過一次比HK$3000tips, 因為佢可以令我沉船.

agent女,你地仲未搞清楚個市場係點?死唔認錯繼續托價?
唔係要同agent對著幹, 原本agent都有存在價值,因為佢地會幫手增加貨源,比錢佢賺冇所謂。但今日既agent, 就只會呃人,亂咁抬價,令人反感。

基本上真cc, 有質素既,好快就比人mark起,唔洗周圍公開自己聯絡方法,只需要有質素既客人,好快就有一堆穩定既熟客。
就只有呢班劣質agent女,係咁換wechat/telegram, 揾d假相呃人,仲要個價越開越高,屌佢丫,佢地既外貌同服務,真係1000都比多。

如果你唔捨得比錢去某些地方拎contact, 都唔好因爲缺貨而走去比2800/3200,3200唔洗10分鐘就冇左,只會換來更大失落。
如果你唔識揾真cc/ptgf,唔識點樣玩, 建議你都係玩番一樓一仲實際。始終ptgf係比d捨得洗錢既中產為主。基層人士唔岩玩。

都係個句
鐘意既可以share我篇文章, 唔鐘意可以屌柒我, 係咁先
回復

註冊會員

Dbdjhvkbnskdndbndd
回復 支持 反對

新手上路

Support rock gor
回復 支持 反對

新手上路

Thx for sharing
回復 支持 反對

註冊會員

ccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

must check it
回復 支持 反對

高級會員

cccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Thank you rock gor!!!!
回復 支持 反對

註冊會員

Thx for sharing
回復 支持 反對

新手上路

Thanks sharing
回復 支持 反對