香港大人網

查看: 3361|回復: 62

一次生,二次熟,三次啪啪啪得好舒服

中級會員

女找男
歲數: 25 歲
身高: 154 cm
體重: 43 KG
見面費: 222
一次生,二次熟,三次啪啪啪得好舒服

記憶猶新

有次,有個ching 跟我打賭說:「你一定唔記得我喇。唔好扮記得我wo。」

我打趣地說到:「你化左灰,我都認得你呀。」(講笑,大家也笑了。)

Ching 好像有點猶豫,我即是道出ching 下半身特徵,就連陽具大小、射精次數及快慢,也一一列舉出來。[thanks]
Ching 無言以對了。

真心講,如果Ching 沒轉account 既話,我又點會唔認得ching 呢?不過,因為避嫌的關係,即使係街上見到客人也會扮時運高或超級低頭族而當佢透明。

臨走之前,我跟ching 說了一句,可能大家之前見過面,你今次沒上次甘緊張,好似硬過上次wo。真心講,面對初次見面的陌生人難免有點緊張,部分男士下半身的硬度會受情緒所左右。

有謂:「一次生,二次熟,三次啪啪啪得好舒服。」

不論,前戲,中場,結尾都很有默契,很像很了解大家似的。係「共享經濟」下,cc猶如sp + 情人的化身,身分又隱密,又神秘,完全避嫌,偷食之時,來去無蹤,真係神不知,鬼不覺。

不過,假如那位男士係肉食性動物類則令作別論。基於原始生物學,人類需要繁殖既概念,男人喜歡跟不同的女子交配去滿足其新鮮感也是無可厚非。

那你是肉食性,還是草食性既動物呢?[/thanks]

待續。。。[/thanks]
[/hide]
得閒可以follow 下我WechAt moment : 舊ac[thanks] : jolie9394 // 新ac : jolie9394jolie9394[/thanks]
當然舊ac 多d 野睇。可惜Fulled了===========

大家得閒上我wechat
[thanks]
jolie9394 (舊wechat)/ jolie9394jolie9394 (新wechat) 。

[/thanks]
舊wechat 好多分享,可惜大家睇不到了。因為fulled Jor. 新Ac 都有野睇,不過沒甘多。

[/thanks]
[/hide]

待續。。。[/thanks]
[/hide]
得閒可以follow 下我WechAt moment : 舊ac[thanks] : jolie9394 // 新ac : jolie9394jolie9394[/thanks]
當然舊ac 多d 野睇。可惜Fulled了===========

大家得閒上我wechat
[thanks]
jolie9394 (舊wechat)/ jolie9394jolie9394 (新wechat) 。

[/thanks]
舊wechat 好多分享,可惜大家睇不到了。因為fulled Jor. 新Ac 都有野睇,不過沒甘多。

回復

新手上路

see see sin
回復

中級會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Cccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

CCCCCCCCCCCC