香港大人網

查看: 4560|回復: 5

[正評] 1樓1/酒店妹 、援交、包養 最簡單的區別

Prestige VIP

好多朋友唔明點解我搵開援交唔再搵141, 佢地覺得除左只係港女靚D外, 冇乜大分別. 唔值得用咁多錢
因為佢地好多都知得唔夠深入, 或者只係自己試左一兩個agent女就妄下定論

1樓1/酒店妹
對我來港是同一類, 只係酒店妹質數高少少. 有D港女高鐘, 其實都只係酒店妹一種, 稱唔上援交

援交
同酒店妹最大分別, 係有wetkiss. 如果冇既話, 我一定唔約. 如果你冇做VIP, 約既中介女好多都唔會有, 所以就會以為援交只係港女靚D.
1樓1既女大多數係千人斬, 一日接10個以上. 就算有kiss比我都唔想kiss, 點知佢上一個麻甩佬有冇牙周病.
有wetkiss同冇wetkiss, 個feeling, 個感覺係差天共地. 就好似用開smart-phone唔想再用舊款2G電話一樣

包養
性愛最冇feel就係一樓一就咁茶KY做, 仲要比佢吹你快撚D. 進一步就係慢慢傾計然後wetkiss然後才開始做既援交妹. 如果想要更大滿足, 就是包養.
包養多數中出. 你就咁同個女仔講兩倍或3倍價錢中出一次. 9成都唔肯. 但如果你包佢成個月, 中出幾次, 計法又唔同. 前提當然係最緊要安全, 大家驗身

我會咁樣分. 同樣既外貌條件下, 同樣是港女, 樣貌身型都合格(唔多過50KG, 唔矮過155, 唔係A cup胸, 唔大過24歲):

酒店妹(no kiss) 足1小時 值1000
援交妹(wet kiss) 足1小時 值2000
包養(中出) 每次值4000

有D聲稱係援交女, 連wetkiss都冇, 或者要加錢, 我ignore佢算
回復

金牌會員

呢度都有好多援交妹 no wetkiss,model list都有no wetkiss……哈哈,所以我都唔會約,wetkiss都無,又收甘貴,何謂援交,無feel
回復 支持 1 反對 0

高級會員

baker034 發表於 2016-9-11 23:04
呢度都有好多援交妹 no wetkiss,model list都有no wetkiss……哈哈,所以我都唔會約,wetkiss都無,又收甘 ...

完全同意, 冇wet kiss 我不而去一樓一, 收得人咁貴連最基本服務都冇, 接受唔到就應該減價
回復 支持 反對

高級會員

同意至極 但如果有怪味 又真係好難咀得落去 幾靚都係咁話 下面唔乾淨都仲可以帶個套,上面就 想下都反胃 如果真係要收得咁嘅價錢 上面都要乾淨 有煙味都還可以接受 但果啲好似十日無刷牙嘅 睇到都已經反胃 聞到直頭想吐 身體唔好有病而口臭 就唔好出來做,健康 係睇得到 仲聞得到,叫床幾好聽都好 如果夾雜口臭味道 就只能用後進式 咁樣嘅話 你嘅對手係邊個都無所謂啦 1000蚊連房錢 就差唔多
回復 支持 反對

Prestige VIP

baker034 發表於 2016-9-11 23:04
呢度都有好多援交妹 no wetkiss,model list都有no wetkiss……哈哈,所以我都唔會約,wetkiss都無,又收甘 ...

冇wetkiss我當佢普通酒店妹, 一定唔會約
回復 支持 反對

中級會員

其實只要多D c hing 唔約冇 wet kiss 女女就得, 其他女就唔會吓吓寫 no wet kiss 啦!
回復 支持 反對