香港大人網

查看: 2172|回復: 6

[正評] 兩次援交都中伏

新手上路

小弟兩次援交既經驗令我完全對依個玩法死心,一定唔會再試。兩次都中伏又假相,又趕頭趕命咁。情願去一樓一好過!
回復

Prestige VIP

你中伏係因為你新手, 約唔到真CC

1樓1/酒店妹 、援交、包養 最簡單的區別
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=10364

141美少女始終都係大陸妹, 大陸妹點可以同香港女仔比
跌2次錢已經唔見幾千, 都差唔多夠買Prestige VIP

冇認證, 個名黑字既真係唔好約, 99%機會跌錢
回復 支持 0 反對 1

VIP

你試多5次只會中多5次伏, 因為你約唔到認證女會員
回復 支持 反對

新手上路

thanks.................
回復

新手上路

我錢大把,我唔會因為價錢就要求更高,但今次基本都唔得,
今次第三次叫CC,頭兩個一D都唔靚,但起碼叫吹得下水,我叫CC都係為吹下水,
依家呢個正仆街,一黎到趕頭趕命咁,入到黎就自動波除曬衫叫我快D沖涼,講野毫無情緒,黑面,
根本同一樓一無分別,又呢又路,又話乾好鬼痛,但明明佢自己女上先一野就入曬,之後問佢係咪痛,佢就兇我話係啊,成個職業選手咁,
屌到無曬慾望軟曬,飛機都唔使佢打就叫佢走人。

無下次,玩美女少不知好幾多,又有服務又靚女。
回復 支持 反對

新手上路

超級小達人 發表於 2016-9-13 15:53
我錢大把,我唔會因為價錢就要求更高,但今次基本都唔得,
今次第三次叫CC,頭兩個一D都唔靚,但起碼叫吹得下水, ...

唔記得講條女話係啊,之後就即刻去拎KY。
回復 支持 反對

Prestige VIP

我比多一個Tips 你
你先申請個VIP
然後就可以拎一個叫Vivi女仔既contact
或拎雅典拿 wechat
你就會發覺完全係兩回事, 你之前一直玩緊既只係假援交
回復 支持 反對