香港大人網

查看: 7462|回復: 174

[正評] Yilia 白虎妹妹 report

新手上路

其實都搵過Yilia幾次overnight plan,小弟終於有時間係度出返個report比大家參考下。

我同Yilia唔係係呢度識,而係附近的人約既,因為無意中發現Yilia有係呢個網出post,所以開個ac係度出返個賽後報告。一來唔係好多女仔肯剃晒妹妹既毛毛,二來有少少gfable果種感覺唔係個個都比到。

講返對上一次約佢既經歷先,一上到房已經好溫柔咁抱抱對方,而Yilia亦每次會著唔同既性感內衣,每次都比到新鮮感同新刺激我。大家沖沖身之後,小弟既小弟已經扯到行晒,Yilia立刻就將佢含住,不斷咁用舌頭挑動最敏感既部分,係呢度要再讚讚Yilia既口技,除左口功了得,仲會用手摸袋底同linlin呢啲敏感部位,每次我都會忍唔住叫出聲,係Yilia既攻勢下,小弟都試過幾下忍唔住想出,好彩最後都忍得住,因為精彩既在後頭。

先黎女上,扶正插入後Yilia前後咁扭動,會感覺到Yilia深處有團肉磨到龜頭既敏感部分,而Yilia亦十分享受,聽叫聲同反應就得知了。抽插既同時亦不忘摸摸linlin,呢種感覺只有Yilia可以比到我。男上果時由於自己控制速度,更加可以feel到Yilia妹妹入面既紋路同濕度,插到個人熱熱地就盡全力一直猛隊到最深處,然後就爆發了,完全感覺到Yilia同步高潮緊因好清晰咁感到Yilia下面夾下夾下想將我抽乾咁。

大家沖一沖涼就抱住一齊訓了,訓到半夜去完廁所見到Yilia半裸咁訓係度,又聽唔住手多多去摸佢,咁Yilia亦都好配合比足反應,好快就濕晒,直接男上黎多Q,唔知係咪因爲個人訓到迷迷糊糊好快就射左。

朝早起身之後,Yilia好溫柔咁叫醒我,我就知道快樂既時光過得特別快,深情一抱之後只好靜靜期待下次既會面。

總結:要樣靚身材正當無睇過呢篇野,Yilia係技術型gfable既cc,希望巴打可以錫住玩

Yilia TG: Zz1115
回復

註冊會員

see see see see see
回復 支持 1 反對 0

新手上路

Nice to meet u
回復 支持 反對

中級會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Thanks for sharing
回復 支持 反對

註冊會員

cccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

CCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

中級會員

Cccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Have a look. Thanks for sharing
回復 支持 反對

註冊會員

Aaaassaasassass
回復 支持 反對