香港大人網

查看: 7853|回復: 208

經濟好時貴,經濟差時又咁貴?

中級會員

女找男
歲數: 80 歲
身高: 200 cm
體重: 99 KG
見面費: 200
燒壞腦?
成日都想用近付唔洗做既心態黎賺錢
回復

中級會員

審核咁耐?
回復

中級會員

見到而家一大班人冇野做,好多都出黎接客
但重抱住好景時既心態,訓o係到兩個鐘簡簡單單就賺5K
好多重好串嘴覺得自己高人一等,10個有9個都係咁,咩嫌貴唔好約
我寧願拎筆錢去搵個平D既搵佢幾次,都唔會一次過搵個天價既

再者,比車費永遠最on9,而家又係一大班都比車費
你又唔出樣,D相又blur又剩咁,唔通貨不對辦都要人比錢?
你D時間就寶貴,個客D時間就唔寶貴?唔好將D港女習慣放喺咧行到
你去餐廳叫野食,煮出黎同相唔同,你唔食要投訴,人地都要照收你錢,你都唔gur啦

人地搵CC係想簡單尋開心,而唔係為o左討好你地先搵CC
唔該收收皮先
回復 支持 反對

中級會員

free8rhyme 發表於 2020-4-4 14:44
見到而家一大班人冇野做,好多都出黎接客
但重抱住好景時既心態,訓o係到兩個鐘簡簡單單就賺5K
好多重好串 ...

師兄說話1針見血,小弟佩服你
回復 支持 反對

新手上路

仲有有無疫情也好,呢班雞一樣係日日出po招人,呢班呃年纪臭雞貪錢貪上眼,好唔好境成班都係失業全職做雞架啦,諗住呃到班麻甩仔被人屌下一日又揾一萬幾千,你覺得佢仲會出去揾返得萬幾蚊既工打咩
回復 支持 反對

中級會員

wwaaii 發表於 2020-4-4 15:18
師兄說話1針見血,小弟佩服你

咧行比咧班人越搞越衰

咁係唔想溝女/溝唔到女先想搵CC啫
而家又搞乜鳩自介又剩,我係黎比錢揀人黎陪
唔係比錢你要我比你享受,你想享受不如你比返錢我啦?係咪啊

有時真係D狗公狗到盲目,明明條女唔靚 / 肥矮醜,D Report又講到好似明星咁正
搞到人中伏,又搞到D CC以為自己超正,老實講好多時約出黎同佢地收既價錢係唔成正比

而家重要疫情咁嚴重,我真係唔夠膽約,但日日見到好多PTGFo係到叫春冇錢真係不多不少有少少心涼
你話我仆街我都咁講,做爛咧行就係因為你地
回復 支持 反對

中級會員

happyman88 發表於 2020-4-4 15:28
仲有有無疫情也好,呢班雞一樣係日日出po招人,呢班呃年纪臭雞貪錢貪上眼,好唔好境成班都係失業全職做雞架 ...

你好似識好多舊人咁,我見到識既只係幾個,最認得就係Icup嗰個
回復 支持 反對

新手上路

free8rhyme 發表於 2020-4-4 15:35
咧行比咧班人越搞越衰

咁係唔想溝女/溝唔到女先想搵CC啫

師兄你同我心態一樣,心凉D鬼唔望佢哋中武肺成個谷攬炒被人公開晒起晒底做ptgf做到中武肺睇佢哋點見人
回復 支持 反對

新手上路

成班呃年紀臭雞成日以為麻甩佬on9仔D錢易揾做Cc做到老不肯上岸 你睇下做左6至7年個vivi今時今日仲係大人網出p0你就知啦,我2014年巳經係可愛網見到佢出po啦,
真實年紀30幾歲的barbiecherry年年扮27歲又係做到老,老妖ivyivy8211 高妹paris
剩做bj個醜樣翻版達哥coco有做十年 個個也做甘多N年做到不想上岸就知咩事啦。。。
師兄講到D女報告個個也寫到天上有地下無明星甘出到來又中女又肥又矮、我也有同感
回復 支持 反對

中級會員

happyman88 發表於 2020-4-4 15:42
成班呃年紀臭雞成日以為麻甩佬on9仔D錢易揾做Cc做到老不肯上岸 你睇下做左6至7年個vivi今時今日仲係大人網 ...

達哥笑左,又真係幾似
原來Paris做o左咁耐,成班都唔出樣真係晒9曬人D時間
回復 支持 反對