香港大人網

查看: 7297|回復: 191

40幾歳熟女斯文行政OL想再做前後門!(11月2日, 晩上)

高級會員

女找男
歲數: 42 歲
身高: 156 cm
體重: 62 KG
見面費: 1500

40幾歳熟女斯文行政OL想再做前後門!

40幾歳熟女斯文行政OL, 香港女子, 有些肉地, 三圍37b, 31, 37吋, 高5呎1吋.
皮膚白滑, 常微笑, 温柔, 聽話, 善解人意, 小鳥依人, 聲音甜美, 好有girlfriend feel, 成熟, 有女人味.
喜愛床上運動,比較主動,但有少少Submissive.  口技-很好.

我大約做了20次後門(因之前散拖男友,都是外國人).  但我只做過一次3p (同時前後門).  以女人的角度來説, 是超正!  全程感受到兩個男人的body weight, 聽到pounding sound, 令我覺得好high, 我全程都在叫, 像瘋了一様.  女人應該點都要試一次, 因為,真係好正!那感覺就像...上了天堂一樣.  所以, 我想再做前後門.

現招參加者及觀衆.

以下要求,請師兄看看:

1.  一定要用DOM. 従後轉前―定要換DOM. 請自備DOM.
2.  但若做前後門,你要不介意有其他男人跟你一樣無着衫,而且很多時你們的身體會靠得很近,否則後門個條很易跌出來的。而且,

一定要夠硬,否則入不到後門,而且,5寸以上會好D,否則都係唔夠位入! 好玩架!
3.毎位參加3p/多p師兄家用1,500及攤分酒店費用(毎師兄約300以下).  若2男, 共3小時.  若3男, 共4小時, 是前後門任q(包hj, bj, 口爆, 顔射)!  時間俾長D, 也可以!
4.觀衆, 家用800, 可觀看全程,師兄自行打飛機而我不服務師兄.  師兄可顔射我(不限次數).  若要bj, 加200.     
5.入後門, 一定不能強行進入!  一定要慢慢幫我打開後門, 師兄可用口, 手指, 潤滑劑, 慢慢替我打開後門!  若要很趕, 很快放入去的, 則不適合參加!
6.由於後門比前門緊好多, 所以若師兄在3分鐘内完成, 是絶對正常之事, 不要擔心!  通常第1q我會讓師兄做前門, 習慣吓!  之後, 我會教師兄怎様打開我後門, 再試做!有時師兄需要更長時間回氣, 或無咁硬,都會發生.  學習怎去開後門, 都要花點時間. 所以, 第ー次参加的, 可能不能成功做到後門!  但我會譲師兄慢慢學習的!所以,希望有多位師兄參加!
7.我不是専業人士, 但我喜歡玩!所以, 請各師兄錫住.
8.我Wechat有相.  若師兄想參加, 希望師兄會俾相我看.  但一定要交換電話號碼。

現計劃在11月2日(星期三晩)訂酒店房舉行這3p/多p/Bukkake(如AV般,很多師兄圍着我顔射!)
開始時間大約為晩上7時半,地點近旺角(行幾分鐘).
快D加我傾傾!現巳有ー師兄報了名.

My WeChat ID is bellylover2

P.s.  從第一個約會至今,大約有45天,至今巳完成21個約會。衷心感謝各師兄的支持,我很高興有些師兄是喜歡熟女的!
回復

註冊會員

感覺超正喎~
回復 支持 反對

中級會員

cccccccccccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

ccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

g f f h h g d d
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Cccccccccccc