香港大人網

查看: 12537|回復: 540

KKbaby大波長腿粉lin白虎,跪求家人醫藥費

認證女會員

女找男
歲數: 24 歲
身高: 175 cm
體重: 52 KG
見面費: 2000
KKbaby大波長腿粉lin白虎,跪求家人醫藥費

我的資料:(bigman認證女會員,hklovely認可女會員)

D級粉乳,43寸長腿,樣靚身材正,火辣車模, 服務女王KKBaby。175cm高,34D,25,35。

我做兼職模特兒,曾任內衣走秀模特,車展模特,硬照模特,歌唱表演嘉賓等等。擁有完美D級粉乳同埋43寸長腿。白虎(己做激光,無陰毛),無紋身,無食煙,斯文乖女,古典氣質高挑美女。

我得身材相,無樣睇,但我絕對係一個靚女,上年曾留學外國,而家因為媽媽身體有事暫留香港,上年讀書使左好多錢,而且未讀哂,而家屋企有經濟困難,希望大家可以幫我,(仲有希望以前不停針對我攻擊我的那位c兄可以放過我。雖然你曾經傷害過我,但過左去既事我就當忘記,我亦唔想記起,唔想再傷心,我而家希望籌錢俾我媽媽做手術,希望你可以放過我,感激不盡)。

我既服務包括同浴,bj no Dom,kiss body(no asshole),濕吻,69,handjob,腳交,T back,當然唔少得係高跟鞋啦!絕對細心溫柔100%女朋友感覺!^_^

另外加$100有絲䌩,吊䌩,多款顏色。

加$200有口爆,乳交,lace         情趣內衣(多款顏色)。透視裝睡裙(多顏色),透視裝情趣內衣(多顏色), 馬甲(全素色白,素色黑紅,lace黑紅, 黑色直間紋, 全黑皮),         紅色兔女郎, 粉色bikini, 日系水庫水泳衣 (sm feel, 露南半球, 岩岩cover pink lin款), 黑色蕾絲旗袍。

為了滿足各位ching的幻想,加$300仲有震蛋,玩具。制服和角色扮演: 護士,女警,女僕,OL,  空姐(白衣籃裙) ,全深籃色空姐, 日本錄色格仔迷你校服,,學生童軍服,本地3間中學校服,本地中學體育服, 美少女戰士(橙)。

登記男會員/VIP優先booking & 唔收車錢

時鐘地點:(酒店錢c兄俾)如果要去九龍塘,請提早排隊(我唔等房),太子,油嘛地,旺角,尖沙咀,灣仔,天后
正式酒店:請提早一日預約,請c兄預先訂好酒店同check in
11月中會搬去佐敦住,到時約尖沙咀嘅師兄,可以唔收車錢^_^

Plan: 有1q,2q,4q,
          n q(送制服),
         過夜plan(送按摩, 口爆, 制服, 到第二日check out,我包酒店), 詳情私信我

3p plan:  2男1女, 其中一位要係舊客(人身安全問題)(唔上門,只去酒店,酒店錢男方share), 價錢一樣, 你俾你個份,佢俾佢個份,要一樣plan,無額外收費. 詳情私信我.

出trip plan: (出發當日同回程當日唔計錢,全程收小2日錢)看地方, 去幾耐而定, 價錢可傾, 男方全程包食住來回機票, 詳情私信我.

身材相&報告&正評:http://kkbabycc2015.blogspot.com/2015/03/d43kkbaby.html

我的contacts:
whatsapp: 6804 3116 (最快回覆)
微信:kkbabynew
回復

高級會員

ccccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

let me see see
回復 支持 反對

註冊會員

see see see see
回復 支持 反對

新手上路

Ccccccccccc
回復 支持 反對

金牌會員

Nice to meet you
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Let me seee
回復

中級會員

Cccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

what is your wechat?
回復 支持 反對