香港大人網

查看: 2603|回復: 6

[正評] vivi(梓盈)值唔值得約?

註冊會員

其實vivi做左一段唔短時間,3年前已經存在。但天下師兄何其多,所以仲係有好多人冇約過佢。
冇約過佢既原因,不外乎覺得佢存在左好耐、唔夠年輕、似全職之類。
但你問我,其實值得約,而且性價比高,冇約過既人好應該試下。
首先佢有大量正評,而呢D正評唔係TG頭像既report可以造假。而係有錢師兄對佢既評價。

ptgf contact

ptgf contact

然後是絕對真人相。需然有d相都已經3年了,但佢起碼keep到。
至於年紀,佢比起好多自稱22歲既agent女睇落年輕得多。

最後要講既係,約佢必需提供millionbb id做確認,而且要合付佢要求:
唔可以年紀太細,唔可以年紀太大,外表整潔正常,先可以約佢。
所以問值唔值得約既人諗得太多,人地唔彈你先算啦。

ptgf telegram

ptgf telegram

同埋佢有一樣野夠膽,就係唔岩唔收車錢,好少人做得到。
最後,佢需然好似活躍,但佢唔係全職的,佢正職是做美容師,佢只係放工,lunch時間先見你。
回復

新手上路

唔該浪子食家update下啲資料啦,vivi係2015年lovely 已經喺度開始做cc 成六年時間啦. 佢嗰陣時wechat係vivi2804 好多師兄都知佢係2015年開始做 唔係做咗三年係千年cc 之前有啲師兄仲話佢面整容。
回復 支持 反對

新手上路

vivi唔係三年前已經存在 係六年前已經存在或者更耐,
回復 支持 反對

新手上路

由睇佢個價錢由佢年紀打21歲到佢打26歲。。。
回復 支持 反對

註冊會員

sam777 發表於 2020-9-16 17:21
唔該浪子食家update下啲資料啦,vivi係2015年lovely 已經喺度開始做cc 成六年時間啦. 佢嗰陣時wechat係vivi ...

冇錯, 少女ching相認XDDD
回復 支持 反對

新手上路

當年hklovely 2015
回復 支持 反對

新手上路

係啦,好心唔好係咁多老司機面前班門弄斧啦又唔做下功課先出來 9up.
回復 支持 反對