香港大人網

查看: 1902|回復: 5

請問入夜總會可以免費嗎?

註冊會員

我想入夜總會,但唔比錢可以嗎?就正如在古代入怡紅院想唔比錢一樣,當然不可以,但咁on9既問題,真係經常有人問我。

癩蛤蟆想吃天鵝肉

癩蛤蟆想吃天鵝肉

ptgf cheap客

ptgf cheap客

不用問,冇得交換。就算我比左你你都用唔到,人地會check record.

真正既好女仔,必定大把人約,根本唔洗招呼你呢種cheap客。你連小小付出都想慳,睇完唔岩就一定唔駛旨意你會比車馬費之類,點解要浪費時間出來比你望?將個機會比第二個有心約既人唔好?

一個女仔,要有好大勇氣先出來,都已經街等了,仲要遇到你呢種連少少付出都唔想既cheap客,其實真係好悲衰。

少少付出是基本誠意和專重。正如你唔會唔比錢行入夜總會、然後睇完唔岩行番出來,冇可能。如果你要免費睇,得一個地方,一樓一果D cheap場咪岩你law, 何必強行要港女?香港女仔就係咁矜貴,你玩唔起,大把人搶住要,無謂咁勉強。

唔止香港,在台灣和日本也是一樣,本地靚女,係要pay先拎到contact,唔pay就拎到既多數係詐騙、大陸妹、越南妹。

想唔比錢就約到,最簡單係去一樓一,然後是酒店大陸妹。幾百蚊都唔想pay, 港女真係唔岩你,你應該娶大陸老婆,或去越南買個老婆,咁樣先付合你既「性價比」,又平又抵屌!
回復

新手上路

34C大學生~眼大大~~ 今年 22碎 高163cm
我急等錢洗
想試下搵搵外快@
樣令溫柔 不濃妝 無紋身;
所以希望有好人幫下我
可以既話加我約丫
whatsapp+68237996
回復 支持 反對

新手上路

【影片名称】:“你爱惜我点,别干那么猛,逼好痛啊”,清纯秀气的极品小美女酒店被操的受不了求饶,越求男的干的越来劲
【影片大小】:239MB
【影片格式】:MP4
【影片时间】:00:59:26
【影片说明】:无码

在线观看:
bxm5.pw
回復 支持 反對

中級會員

影片名称:小宝寻花第二场性感苗条包臀裙妹子,互舔69口交翘起屁股拍打,上位骑后人猛操被搞得喊老公
影片格式:MP4
影片大小:284MB
影片时间:01:02:00
影片说明:无

在线观看地址:keke.pw
回復 支持 反對

註冊會員

影片名称:影视女星女演员李沐宸(鬼吹灯里的燕子)大尺度照片及裸聊视频流出!
影片大小:321MB
影片时间:12:29

回復 支持 反對

高級會員

影片名称:百度云泄密“几次高潮了 N次了快点我不行了“大奶大屁股女友被男友爆到几乎虚脱二退发软只能口爆了
影片大小:740M
影片时间:24:00

回復 支持 反對