香港大人網

查看: 7884|回復: 53

百變的32 d jolie 9394 , wechat 有真人示範圖, wechat 有相

中級會員

女找男
歲數: 25 歲
身高: 154 cm
體重: 43 KG
見面費: 222
百變的32 d jolie 9394 , wechat 有真人示範圖, wechat 有相

好久沒開post 了

看到昨天蘋果新聞
《美少女戰士》推新內衣系列 小嶋陽菜晒美乳代言  

講 美少女戰士新系列
第一代的美少女戰士確實鉤起了不少男生的童年點憶。
我有幸間中出演月野兔和火野麗的機會。

在「維多利亞」內和ching 玩遊戲 XD

有時候會扮演其他角色,學生(有名校,也有私校),水手,護士,中環office lady,下屬,boss,同事。。。

偶爾,也會樂在其中,

我覺得ol suit 套裝比較性感,保守得來又富幻想空間,加上半透明的黑c, 我以增添前奏的效用。

有一些Ching 特別鐘情黑色吊帶絲,從鏡中看見自己更為誘惑。
當我big爆shirt 衫的32 d 奶奶, 胸襲boss時,
令人想入飛飛,按奈不住,以致上下其手.

在眾多制服中ol係我繼學生校服之外強烈推介。
當然,情趣係sailor moon & nurse 正d. Cutie 得來又性感。
有次一個從美國回來的ching 跟我說說,New York 的night club, 眾所週知,New York 的night club 是始祖,其他地方無法比得上,所以跳舞女郎都是賣藝的,全都著上 christian louboutin 的signature 紅底高跟鞋,十分elegant and high end, 他問點解您不買一對?我說budget 有限,成皮幾野一對,甘貴,我買住高級山寨貨頂住先。我心想我的黑色光面半尖頭鞋加4.5 inch 尖踭都見得下人。

有一個ching 他專職做christian louboutin代購,他說天下烏鴉一樣黑,幾貴的鞋都一樣傷腳,後跟一樣會整親。所以我對高級山寨貨都唔太失禮姐。

希望大家多d LIKE 下我wechat 朋友圈 lol 成日有新動向架 XD

我係邊個呢?
我係 32 d jolie 9394
認住我對堅挺波波 lol
有人問堅挺波波 是如何練成的。

我覺得係先天再加後天,

我遺傳了媽媽豐滿的優良傳統,而且由細細個就飲鮮奶,維記係我至愛。

加上平時間鐘跳健身操,做擴胸運動係例牌動作,有機會大家可交流一下。

大咪咪夾腸仔沒難道,有機會現身說法一下。

得閒可以follow 下我WechAt moment : 舊ac[thanks] : jolie9394 // 新ac : joliejolie93949394 [/thanks]
當然舊ac 多d 野睇。可惜Fulled了===========

大家得閒上我wechat
[thanks]
jolie9394 (舊wechat)/ joliejolie93949394 (新wechat) 。

[/thanks]
舊wechat 好多分享,可惜大家睇不到了。因為fulled Jor. 新Ac 都有野睇,不過沒甘多。
回復

註冊會員

cccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

let me see
回復

新手上路

Hususjddke
回復 支持 反對

新手上路

Ccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Shsgsjsijsss
回復 支持 反對

新手上路

ccccccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Good good good
回復 支持 反對

新手上路

Cccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

cccccccccccccccc
回復 支持 反對