香港大人網

查看: 1197|回復: 5

[國際] NEWS: 已婚男士在婚後曾偷食26位女士

金牌會員

已婚男 連劈26女.jpg stricker.jpg
三立新聞昨日報導有位已婚男士在婚後曾偷食26位女士,行跡遍佈多國,有些受害者曾因事主而墮胎和得性病。

其實有咩高危因素可以感染到性病 ? 當中有三大主要高危情況

一、用得唔啱/無用到套
聽得多無用套就大機會中招啫!用得唔啱都會出事?
係架,因為無跟住正確步驟去帶套,有可能會穿、破損,而呢D情況都會大大提升左感染機率。

正確使用安全套步驟:
-核對包裝上的有效日期及確保包裝袋完整。
-小心沿邊角撕開包裝袋,將避孕套擠出。切勿用尖利的指甲把它拉出,以免損害避孕套。
-避孕套必須在陰莖與女方的外陰或陰道還沒有接觸前戴上。
-用手擠出膠套尖端小囊內的空氣,以便頂部留有空位貯留精液,將避孕套戴在勃起的陰莖上。
-把避孕套捲起的部分展開,直至套著整個陰莖。
-射精後,陰莖要及時從陰道連同避孕套一起退出,以免陰莖鬆馳後,精液從避孕套口流入陰道。
-每次性交都要使用一個全新的避孕套。
(資料來源:香港家庭計劃指導會)
緊緊緊記!好多人都唔記得步驟4同6,一定要手擠個套尖尖位D空氣出黎同陰莖仲勃起個時除套,唔係D精會漏出黎架!與此同時,揀啱套同KY都好重要,如果唔係就可能會鬆脫啦、皮膚或「妹妹」敏感啦等等。

二、有多位性伴侶
就好似肺炎咁接觸得愈多人就增大左機率感染風險,而性伴侶多左自然都多左機會感染。所以定期測試點解咁重要呢,至少可以知道自己身體狀況嘛!

三、性伴侶曾有多個性伴侶
睇左近排咁多新聞先知時間管理大師無處不在,可能有個係左近。如果擔心的話,可以鼓勵你BB一齊做測試,唔係話信唔過BB,只係但求大家安心。情侶測試本中心無任歡迎,現時仲限定送一盒岡本0.01安全套,預約就快啦!

下回愛星文會同大家分享下點揀套同KY,想知就繼續留意choicecare

◤再思社區健康組織◢(NGO)
性健康諮詢
免費、不記名、保密、
愛滋病毒/梅毒快速測試
電話:3188 9024
Whatsapp / Signal:5409 2569
Wechat / Telegram / Instagram::choicecare
回復

註冊會員

高中小女友 嘴里含着丝袜 眼睛蒙着丝袜 穿着小白袜 这样的小母狗谁能不爱 未来就是你几十万娶来的好老婆
影片格式:MP4
影片大小:204MB
影片时间:00:03:32
影片说明:无码  

观看地址:kake.pw
回復 支持 反對

註冊會員

影片名称:和嫩模电影院楼梯口玩冰火两重天 无套插小嫩逼淫
影片大小:204MB
影片时间:00:17:01

回復 支持 反對

註冊會員

《精选??福利》私密电报群Q群贴吧狼友收集分享视图集第18期超多露脸反差婊美女多多现在找老婆要擦亮双眼啊
影片大小:2070MB
影片时间:01:29:13 1142P

回復 支持 反對

註冊會員

我和高颜值空姐小姐姐的无套性福生活 逼毛浓密 肌肤滑溜 小姐姐还想抢我手机
影片大小:178MB
影片时间:00:01:39
影片说明:无

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對

中級會員

異物插入!極品大B熟婦,啤酒瓶、可樂雪碧全部可以插進去,大B被開發到極致
資源大小:496M
影片時間:01:06:45

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對