香港大人網

查看: 6756|回復: 5

[正評] PTGF香港 Tier List 2021

註冊會員

之前一直有諗過出,但怕對女仔評頭品足唔好,所以一直冇出。不過太多人要求推薦,我唯有出,盡量寫得客氣一點。
寫呢個list有好有唔好,因為之前有不少女仔籍著在millionbb獲得既正評而大幅加價,什至加到4字頭,估計出完呢篇,有唔少女仔都會因此而加價。
4字頭大家都覺得貴,但人地在millionbb依然大把人約,full booking。
個人當然唔想咁多加價,而且加左就好難減番,唔好睇,又或者舊客舊價,都係一個方法。

首先我會講我既評分比重,會分兩part, 外表同埋實際相處。而外表再細分兩個部份-1.樣貌 2.身材
而樣貌同身材,我會係4:6. 身材會比樣貌重要少少。

中下質素既我唔浪費時間批評,因此個list上只會有4個class, S, A, B, C
而個list入面係唔會有任何一個女仔要求開房先, 基本上C其實已經約得過, 有D年紀可能大少少,只要佢唔係講大話,冇期望落差,其實都冇乜野。

基本上拎住我呢個Tier List, 已經夠你玩,唔洗加入任何群組或周圍搵,因為你去不同既tg群,大部份都仲堅持緊房等、扮冇跟agent既吸毒大媽,中伏跌幾千蚊幾常發生。
TG群好多女仔話冇可能街得,而我偏偏就搵到幾十個可以街等既。
40個合格有餘,街等,唔會跌錢既ptgf, 現在送比大家。如果個list上冇出現既,風險自己承擔。

PTGF Tier LIST 2021

PTGF Tier LIST 2021

S: Mavis, Carol, kristy__haha, Eve_bell
A: KAT, JJ baby, Nicole, Kira,  Kaitlyn,  ivy, 砂糖妹妹, Sonia, Rosy,  
B: Bethbb, Vivi331,  Cherry,  Tracy,  Arina C, Charlotte, Jennifer, Denise, Allegee,emobb ,Yukababy, mini32d(tg)
C: Daphne, Moon(tg), Bo, Luna, yoyo, Kate,  mavis, YY, chuchu, Cindy, Katy, White, anna(tg)

排名已分先後

成個list入面,有3個是tg群的,其他都是在millionbb搵到。基本上有質素既女仔都已經去左millionbb, 有質素既真係唔怕冇人約,而係可以揀客,這個事實必需要接受。
有人話millionbb迫女仔唔可以公開自己contact, 會賺少左錢,而事實係好既女仔根本太多人約,一定要filter走冇質素既男人。
而tg群變左即約即出,agent女為主,已經不知不覺分成兩個唔同市場。

來緊我會每一位女仔講一講,S Class同 A Class 會詳盡D, B Class會簡介, C Class提一下算。
C class唔代表唔好,而係有進步空間,C class都絕對好過agent女一大截。有D可能係服務問題,有D可能要減肥,但都在合格線以上。
其實唔止咁少,有D真係太快比人包起,有D唔想太多人約所以省略。
其實在millionbb仲有好多專搵long term, 外表同性價比都極高既女仔, 另外有一d係想真實交友,用真人照既女仔,呢D我都唔放入去list.
喜歡我的report,請follow我telegram channel: @ptgfhkreport

回復

新手上路

入面果個美容vivi (vivi331 )做左有6年好耐,由hklovely到去埋million,就來變阿婆了。
回復 支持 反對

新手上路

個vivi姐真勁可以做雞做襟多年,同大家一齊成長
回復 支持 反對

新手上路

成班老雞做雞好揾錢,做到唔捨得走當長工襟做,變成真正做雞
回復 支持 反對

新手上路

整容vivi也可入?
回復 支持 反對

新手上路

Ccccc 想睇