香港大人網

查看: 1916|回復: 5

E度約人既情況同提議放法

註冊會員

女找男
歲數: 20 歲
身高: 165 cm
體重: 59 KG
見面費: 200
我想講係E一度約女真係幾難下~~~~~~~~有D要我BOOK佐房先~~~~~~但係我既電話無果D~~~~~APP唔識用~~~~~~~~~想係街見一切行過去BOOK~~~~~~我唔覺得有物野問題~~~~~~~~但係已經俾人BOCK佐~~~~~~~~~~跟住有一D就~~~~~~~~~約定好時間~~~~~~轉頭唔出佑唔講~~~~~~~直接放飛機~~~~~~~~個電話打幾多次到唔會接~~~~~~~~~~~~~有D就剩係等佢回復到已經等佐幾日~~~~~~~~~~~有D就完全理到唔理我~~~~~~~~~~~機本上我剩係有TG~~~~~~~~~無WHATSPP~~~~~~~女已經唔多~~~~~~~仲有幾個已經BOCK佐我~~~~~~~有D我覺得太貴佑唔想約~~~~~~~~~機本上我約人既技術要改善~~~~~~~~大家有無放法提議俾我~~~~~~~~例如係點講野~~~~~~~我覺得係我講錯野多
回復

註冊會員

最近約到女~~~~~~~~~的確好過141超多~~~~~~~~~玩過E~~~~~~D真係返唔到轉頭~~~~~~~~~~~不過價錢到係141既幾倍~~~~~~~~~~好似我E一隻無物錢既C兄~~~~~~~~~~~~哈哈~~~~~~~~應該到唔會長玩~~~~~~~~~~~因為真係唔便宜
服務同埋太度到好過141超多~~~~~~~~~~~~~141其實我覺得直頭係呃錢~~~~~~~~~
E一D我次次一玩到玩2個鍾~~~~~~~~因為如果時間太少唔似玩~~~~~~~~~~~~~但係價錢的確唔係便宜~~~~~~~~~~~~~同埋一樣係唔講心~~~~~~~~~~~~要溝既話應該係無可能
141根本同呃錢一撚樣~~~~~~~~~~咀佑唔俾咀~~~~~~~~時間佑鬼甘少~~~~~~~~~佑唔年輕~~~~~~~~~佑串到亞媽到唔認得~~~~~~~~~直頭到唔係當你係客~~~~~~~~~~吹鍾~~~~~~~呃鍾~~~~~~~~~對141黎講係一定發生~~~~~~~~~~
141明明個鍾係對正12入到去~~~~~~佢話對正3果時我已經到佐~~~~~~~~跟住沖身~~~~~~~~做唔夠5MINS佢話已經夠鍾~~~~~~~~~問我+唔+鍾~~~~~~~哇~~~~~~~~~我心念~~~~~~~~~~~~我完全唔知做緊物Q捻野~~~~~~~~~根本佢無念住你會番轉頭~~~~~~佢剩係想一個呃5百~~~~~~~~甘樣呃洛去~~~~~~~有幾次真係唔想俾錢~~~~~~~~就甘走人~~~~~~~好似同俾人呃係一撚樣
回復 支持 反對

論壇元老

咁你自打飛機算了
回復 支持 反對

註冊會員

Puzzycat0710 發表於 2021-3-3 14:45
咁你自打飛機算了

的確如果去141~~~~~~~我自己打飛機仲好玩好多
我搵唔到錢先覺得E度貴姐~~~~~~~~~C兄你搵到錢佑點會覺得E度貴
同埋我佑要交租~~~~~~佑要俾家用~~~~~~~~佑要賭波~~~~~~賭馬~~~~~~~仲要我既工係搵得唔多錢
回復 支持 反對

註冊會員

今日約佐個係超屈特~~~~~~~不過已經出佐黎~~~~~~~~就當唔見幾千蚊~~~~~~~完全同張相係100%既出入~~~~~~~佑約鬼甘遠~~~~~~~~唔係因為已經出佐黎真係唔會玩~~~~~~~~~~~~仲要係唔明白點解佢個身會甘鬼臭~~~~~~~~好似係佢特灴攪到甘臭~~~~~~~跟住仲要計錢佑計到鬼甘足~~~~~~~~~跟本就係念住一個呃你3千~~~~~~~一個一個慢慢甘呃~~~~~~~仲要報細數亞~~~~~~~~好多出到黎到好扮野~~~~~~~~~我心念一分一秒到係錢~~~~~~~~~好多好鍾意係度拉時間
有好多仲要人開埋房先~~~~~~~~~~開佐房係無得退~~~~~~~~~~~~~~
真係念唔到真人同張相出入得甘緊要~~~~~~~~~~~~直頭係141到好過佢~~~~~~~~141起碼睇中佐先入
女人真係完全睇個人質素~~~~~~有D真係屈特得好緊要
好心出黎做果D就唔好報細數啦
仲以為E度剩係得E年輕果D~~~~~~~~~~~估唔到到有報細數既
回復 支持 反對

註冊會員

樓主你傻家?硬食?不如即刻彈佢去141仲好啦
回復 支持 反對