香港大人網

查看: 9113|回復: 4

香港包養價錢,玩法

註冊會員

究竟在香港玩包養,大約要幾多錢?邊度搵?同埋包D乜?新年前我地探討一下。

前排鄧兆尊自爆,有香港小姐落選佳麗,要求佢3萬蚊包佢一個月。
入得香港小姐,有番咁上下質素,仲要大波,都只係3萬蚊一個月,所以有D人包養開5萬,好多都唔合理。

包養港姐

包養港姐

包養既大眾價,應該係1萬-3萬。每個月平均見6次-10次。然後再睇個女仔既外表質素。
我識好多有錢人,養情婦都係比2萬蚊家用,然後另外比間屋佢住。而包養得既,外表都有番咁上下。
但唔代表一定係呢個range. 可以無上限,只要男方比得起,而女方又有辦法令男方願意付出。

中上質素係基本,如果個樣平凡,都仲可以年輕搭救。其實有D學生妹16歲,洗錢唔多,可能每個月只見2-3次,你每個月比5000佢洗佢已經覺得高興。

見面3次,唔代表見3個鐘,每次見面兩個鐘以上係基本。

有D女仔可能話少,做唔過。因為佢地通常係全職CC,然後用左做CC/ptgf把尺去度。
正常包養,收入係一定少過做CC好多,因為你只係服侍1個人,而唔係大眾。

包養與包月
有D女仔可能會咁樣同你計: 2萬蚊見6次,每次1.5小時。
咁樣其實係包月,唔係包養。因為無論你同佢出街食飯,定係上房,佢都每個鐘同你用q鐘計。
你去私人會所搵高質港女陪飲酒,都係一千一個鐘,而佢同你行街食野都計你幾千蚊,雖然話係歡場,但如果佢對你連一d感情都冇,你又自己一廂情願,勉強冇幸福。
見到咁既package, 不如散約算。 真正既包養唔會咁樣計,包月其實好on9.
佢提得出呢種package, 都係急要大量錢,唔好阻人時間,而你亦都好難滿足佢金錢需求(你好有錢另計),亦有大把更好選擇。

真正既包養,有出街拍拖同上房,成個package應該一個月多過12個鐘,然後更似情侶,間中又會過夜,個價錢計番係應該比你散約出街+上房便宜,而唔係仲貴左一截。
邊度有包養搵? 在香港不外乎3個平台, millionbb, princess-dating, seeking. 而seeking比較國際化,多印庸非庸兼職。另外兩個就港女為主,都有少少台妹。
回復

中級會員

得妻如此,夫復何求,大哥真性福,吊鐘乳美熟婦,沖這對大奶子不得來壹發嗎
資源大小:927M
影片時間:02:03:40

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對

高級會員

影片名称:大神约炮白虎人妻 全程骚话 喜欢爸爸的鸡吧 射你逼里还是嘴里
影片格式:MP4
影片大小:110MB
影片时间:00:05:30
影片说明:无

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對

新手上路

ice-Kit 發表於 2022-1-31 20:58
得妻如此,夫復何求,大哥真性福,吊鐘乳美熟婦,沖這對大奶子不得來壹發嗎
資源大小:927M
影片時間:02:03:40 ...

qqqqqqqqqqqqqqq
回復 支持 反對

新手上路

aaaaaaaaaaaaaaa
回復 支持 反對