香港大人網

查看: 3412|回復: 6

[正評] 匈奴族最愛,34F的20歲香港大學生

註冊會員

上兩回講左D平價,全職既香港cc.
今次我都係講廉價,但不是全職,兼職也不是,而是需要助養的大學生

包養香港大學生

包養香港大學生

Karlie, 20歲,158高,一口流利英語,名牌大學生,可惜在反送中事件後,佢決心儲錢離開香港。
她現時沒有男朋友,也因為政治立場和家人鬧反,大學宿舍既位又比晒大陸人,現在的她三餐不繼。

她急要錢,但不是要大量錢。能夠維持生活開支便可以了,就要求一個可以照顧佢既男人(同阿嬌一樣)。
每個月只需一萬六千元,就可以了。
只要你外表正常,不是文盲,不是藍屍,便可約她。

34F-24-34 158, no-smoker, no tattoos。
這是她的自我介紹,一見真人,身材真的不得了,皮膚白,眼也大,黑頭髮
像極了hunter x hunter內的小滴

hunter x hunter

hunter x hunter

millionbb ptgf

millionbb ptgf

唯一不似的地方,是臉型輪廓比較方,不是臉尖尖。
她的雙峰真的激凸,而且天然,但腰圍不似24,應該是報細了,
只能說人無完美。
Karlie要求的是long term, 而我是一個浪子,細心交談後,我決定放棄這個機會,留給可以對佢更好的師兄。

long term和ptgf不同,一般沒有什麼評價可以看,這身材,過4晚夜,這種質素和性價比,在散約冇可能搵到。

如果未試過包養,好值得試試。如果未試過在學生時談戀愛,更加要彌補這遺憾。

喜歡我既report, 請follow tg channel ptgfhkreport
回復

新手上路

師兄可唔可以tg佢聯絡比我,我tg springroll01
回復 支持 反對

註冊會員

應該都冇機會一試
回復 支持 反對

新手上路

有Tg ma thx?
回復

新手上路

師兄可唔可以比Karlie聯絡我?
回復 支持 反對

新手上路

師兄 想問下有冇Karlie contact~
回復 支持 反對

新手上路

#cccccvccvvvvv
回復 支持 反對