香港大人網

查看: 9974|回復: 353

嬌小玲瓏,甜美豐滿36D妹妹等緊哥哥們約^ ^

認證女會員

女找男
歲數: 21 歲
身高: 156 cm
體重: 45 KG
見面費: 2000
Hello,chings ^__^

我喺christal吖!

唔知約過我嘅師兄仲記唔記得我呢!^ ^

我喺HK Lovely and bigman嘅登記女會員,態度nice, 主動,  gf feel滿分, 反應好, 有翻約~

今年21歲~高156~ 體重45kg (36D-25-36 )

雖然唔喺d超級大靚女,但更加不是豬扒,im屬於可愛類型~haha ~XD

唔煙 唔酒 唔講粗口 無紋身
容易相處 有女朋友feel
嗲到爆~~~
鍾意笑
當正你男朋友咁 <3
錫到你lon~

100% not agent~

最驕傲嘅喺成日俾chings讃我瘦底大波好揸,lol~

家用:

1hr/$2000 one time相親相愛
2hr/$4000 unlimited 相親相愛

基本服務: shower (一齊)
                BJ(must dom~唔敢話技術超好,但一定能令你滿意),
                ML (must dom, 有需要既會做少少不專業massage^^)
                波推(好舒服嘅~XD)
                夾腸 (好soft+enjoyed)

時間:就要將就下我返學時間,多數星期6日一定得,平時就下就傍晚為主,
我SCHEDULE成日都唔同!!!

時間wechat~ 再傾再就! haha

我會嬲豬既要求, 一問即block:
中出 sm 變態 上門 車震 影相 拍片 後門 顏射 野戰

以下係注意事項唷:

(1)wechat約既時候請告訴我哪個plan, 見面後請不要問任何價錢上嘅問題, 你問我會嬲豬即走ga!
(2)約會前1小時我會wechat再確認, 如沒有回應我會取消
(3)上到房, 請先放下家用, 好讓我安心服侍你。啜~
(4)請註明是否登記會員同埋id and 喺邊一個網搵到我(登記男會員優先預約)
(5)加完5講野既我會del
(6)放飛機, 玩野既, 我會post wechat id 大人網id 電話號碼公告天下

如果還有其他問題, 歡迎問我, 但寫左嬲豬既野再問, 我就唔會客氣ga, 請一定要看清楚內容唷!~

返學關係未必可以秒覆,請見諒thanks! ❤

以下為我的wechat:

christal52072

look for 約過其他cc的Chings~
回復

中級會員

Nice to meet you
回復 支持 反對

中級會員

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Thx sharee
回復

高級會員

Ccccccccthx
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

thx for your info.
回復 支持 反對

高級會員

Nice to meet you
回復 支持 反對

中級會員

Ccccccccccccccc
回復 支持 反對