香港大人網

查看: 2000|回復: 4

潮吹小惡魔之包膠長~

新手上路

Tiffany妹妹真係好正,事事都好比心機去服侍人,就好似前戲咁,一齊沖涼嗰啲完全服侍周到,完全比我一個女友想同你進一步但又唔敢太張揚嗰種感覺,返上床坐係床邊kiss到訓曬落床wet kiss,想點kiss就點kiss,絕無say no. 另一個搵Tiffany小妹嘅原因,相信大家都知佢出名潮吹水怪(叫潮吹小惡魔唔會可愛啲咩?)anyway,AV睇潮吹就睇得多,但真人係我面前潮吹,都係第一次。初頭我以為女性要潮吹係靠男性手指刺激g點而激發仰一件難事除非你有神之手、但只要加少少錢加玩具,再加你少少努力就可以令Tiffany潮吹,作為男性,見到咁嘅情況梗係成個man曬。之後入戲肉啦,梗係輪到我訓返低啦,頭先kiss左咁耐,有少少硬起來,但又未完全硬曬,我都未開聲,Tiffany已經好識趣咁放入口中吹,佢吹還吹,佢吹吹下又會用眼神問下你舒唔舒服咁,佢都唔等你答就已經繼續加速加深咁吹,少啲定力都比佢吹爆。有起火的感覺就就梗係要冷靜下,著返件小雨衣再衝上雲霄啦,呢頭我話要帶套,嗰頭佢已經係佢個袋入面攞另外一個銀包比你揀(我就用抽嘅方法,相信入面係有唔同牌子唔同款嘅套,睇下大家好唔好彩抽到你想要架啦,不過,佢可以比你睇住黎揀,只係我個人鐘意抽)佢見細佬涷,就用口問下佢,關懷下佢先再同佢著小雨衣,著完馬上上馬,黎個直路狂衝,不停咁上下un,我初頭以為,成日潮吹會唔會令下面鬆曬架,點知我嘅諗法係錯架!Tiffany下面完全保住我細佬嘅溫度濕度,就好似剛出黎做無耐咁,好窄,好濕,好舒服。我見佢咁落力,我都要出返啲力頂上啲,見佢好受落,我好鐘意留意女性嘅靈魂之窗,無得吖人,佢有高潮眼比我見到,半開半合,令到你馬上想大大力推到佢高潮,去見佢那高潮的樣子一樣!換幾個姿勢,絕無炸形,每一個姿勢配合度很高,當然你要錫住Tiffany唔好咁粗魯,話曬佢都算細細粒,容易食。插到咁上下真係比由陰道嘅壓力,嬌豔嘅呻淫聲,令人想馬上「精」伏佢嘅樣,搞到射精意欲上升,見玩左咁耐,都係時候來一發,唔知係唔係諗野嘅地方係佢入面,佢好似知道咁,環手抱住我,同我大車,再同對腳夾住我怕我會抽離佢個陰道咁,結果…小弟無能,比佢呢幾招搾乾曬我幾日嘅「精」銳大軍,我feel到細佬比佢下面一波又一波嘅夾住,呢個感覺維持左都幾秒。最後錫多2啖就退返出黎,Tiffany好細心咁幫細佬除左件小雨衣,抺乾身,之後再教水比我浸浴,水溫唔太熱又唔太涷,十分貼心,坐坐下佢都一齊浸,作為男人嘅我梗係手多多抽多2下回味水啦,佢都無炸我形。最後佢數完家用啱數啦,一次嘅一日一插一cc之旅就咁甜蜜完成,對於我呢啲有完美主義者都服侍得咁好,抵我寫咁長嘅包膠。

ps.小弟可能文筆不流暢,還請大家見諒!如果你feel到我文中有幾正,好快啲約定佢啦,感覺唔到文中有幾正就去試下啦!

比埋個wwchat大家,想試就要留意佢朋友圈啦! : tifanych
回復

註冊會員

ccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Cccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

supportsupport
回復 支持 反對

註冊會員

ccccccccccccccc