香港大人網

查看: 1508|回復: 4

[新人帖]新手寫包膠-ella 的約會

新手上路

小弟新手寫包膠, 不喜勿插

昨晚有幸約到ella 出來約會, 約左係尖沙咀維記等, 我早到左係lobby 坐住等, 等左約5分鐘她來了, 真人比我想像中高, 外貎身型亦唔錯, 以下先來簡評:

外貎: 7/10 - 雖未至於美若天仙, 但睇落順眼, 自然, 素顏, I like it

身材: 7/10 - 腳很修長, 沒有多餘的脂肪, model 身型. 但愛吃波餅的師兄可能不合.

膚色: 由於她是中泰混血兒, 皮膚帶點陽光氣息, 由於呢方面每位師兄有其個人喜好, 故不評分了.

BJ: 8/10 - 吹工OK, 好快令我細路有反應..... 幾乎走火

反應: 7/10 - 互動反應不差, 由於對方是大食型, 似乎我未能完全令佢入最佳狀態, 故得7分可能係小弟的問題.....

洞Size: 9/10 - 無唸過佢以他高挑的身型, 她的妹妹是出乎意料的窄...... (這個亦是同一般工作者/A女的最大分別 )

禮貎及守時: 8/10 我只係等左幾分鐘, 算準時到, 佢本人亦唔臭串, 健談型.

總括來說, 是次約會令我留下美好回憶, 亦解決了我生/心理上的需要, 個人覺得值得推介.

(註: 外貎/身材 8-10分的空間是預留給將來可能會遇到的超級美女..... )

Model info:

http://www.hkbigman.net/thread-2149-1-1.html
回復

認證女會員

thanks dear~!
回復 支持 反對

中級會員

Thanks for your report
回復 支持 反對

註冊會員

支持報告。
回復

高級會員

多謝你既報告