香港大人網

查看: 2287|回復: 7

專登來支持大人網

註冊會員

作為一個老CC(好耐之前出道,而家年紀大嫁人上岸), 睇住呢行既轉變
今日想講下history
未有大人網前, 根本就係agent既天下
你好難唔跟agent, 只要你見多D ching, 就好有機會撞到agent
除非你真係好兼職, 一個星期見得1,2個啦
但當時經濟冇宜家咁好, 下得海既都需要好多ching, 當你受過agent既滋擾就會明白

當時跟本係leedeexxx同hkmxxx既天下, 基本上佢地同一集團, hkmxxx都比leedeexxx收購左.
人去開邊個網就邊個網啦, 就算你開新網, 都好難吸到人去, 一開始一定冇人
但大人網吸到人去, 因為leedeexx既管理班子好腐敗, 當CC唔係人
宜家leedeexxx摺左, 班管理班子去左hkmxxx一齊管理, 都係同一班西人

大人網點吸人? 主要係打擊Agent同唔抽女仔佣, 就只係做左呢兩樣咁簡單既野, 用2年時間已經迫死leedeexxx, 令佢地同hkmxxx 二合一
大人網既管治班底, 咁耐以來冇抽過女仔一分錢, 冇佔過CC便宜/免費餐. 相反hkmxxx既lawpat出名搞人菊花, wowcow食免費餐, 得Andy較為厚道.

之後hkmxxx都有所改善, 唔會抽晒所有女仔佣. 但如果你冇乜名氣, 佢都會照抽你, 你在其他網出左名, 佢唔敢搞你, 佢主要都係收agent錢

大人網應該都有4年, 點都有D人憎佢. 有ching同我講, 憎佢搞vip, 有d女仔只接受vip, 搞到佢約唔到, 佢堅持唔會比錢, 寧願比錢agent

好了, 冇左大人網既呢1年, 結果係點? 結果頭半年agent橫行, 之後半年有hklovely, agent情況改善, 但有質素既女仔少之又少

其他網唔收你vip錢? 咪又係收番agent錢. 你約錯左agent女, 損失既比入vip幾百蚊多好多. vip制度當時令好多女仔安心左, 亦因為咁先有好多靚女肯做, 肯join

抱怨既人點都會有, 但抱怨既人諗下, 搞網站冇收入邊個肯搞, 冇左bigman既一年事實就係冇左好多真CC可以約, 其他網站表面唔收你錢, 第二度收番. 而且bigman你唔比錢都有得玩, 只係可以約既女仔少D

我雖然已經上岸, 但都有D姊妹仲有做, 我講咁多廢話只係想多謝無我令我識到現任老公, 亦多謝佢一直對各位姊妹既照顧.
回復

VIP

I am not sure whether you are working for this net. But to me, I really think that Bigman helped a lot of supply and demand meets without the agents... I really support Bigman!!
回復 支持 反對

管理員

勤政

謝謝你, 有心, 你打咁大篇文支持bigman, 外人會以為係假
我只知道香港需要bigman, 宅男需要愛, 女仔需要保障, too simple
回復 支持 反對

中級會員

Support bigman!
回復 支持 反對

Prestige VIP

Bigman is much much better than others. I can find true cc here but seldom in others.

Support VIP system.
回復 支持 反對

金牌會員

Bigman revamped the entire ecology of romance exchange. May the reopened forum maintain its reputation and get even better. I wish the VIP service will resume soon. All the best in 2016 and beyond.
回復 支持 反對

註冊會員

Bigman 最成功既地方係創立認證制度,之後連141都抄bigman搞認證同vip.
Lawpat 個膿包淨係識得搞風搞雨邊有得比
我對bigman充滿信心
回復 支持 反對

中級會員

好開心見到BM開番, 希望可以繼續落去. 加油
回復 支持 反對