香港大人網

查看: 1908|回復: 4

[中伏] Dora , 170cm 長腿 = 零服務

Prestige VIP

在舊大人網及友網都是做CD-ROM,約過幾個CC都好好,但是呢個真是唔想出負report都唔得

約了呢個CC

Hi i am Dora , 170cm 長腿~ 想約我嗎?

http://hkbigman.net/thread-1908-1-3.html

在酒店樓下等見面樣都算中上同身高真是幾高的,但是上到房便出現以下的問題:

零交流:完全唔願意同我講野,問多兩句仲黑面
勁Hea:做完第一Q之後想拖手都唔得,立即瞓喺床度玩電話。
交行貨:第2Q吹了2分鐘便想換套上,上唔到又話唔會吹5分鐘以上仲要話我麻煩
要求多 : 一時又話燈太光,一時又話凍包住條毛巾全程看唔到佢全身10分鐘

真是估唔到在新大人網約CC便中伏,可能我黑仔呢個CC只是對我那麼不好,早知便找侏總分享的認證Model,希望下次食到好野

希望大人網將來有多D有質素的CC

評分

參與人數 1金幣 +3 收起 理由
無我 + 3 贊一個!

查看全部評分

回復

Prestige VIP

多謝無我的快速行動
回復 支持 1 反對 1

管理員

勤政

Dear tomfung

對於dora, 我們只作了最基本的認證
身高和身形

而服務方面, 暫時我們沒有人手及資金去認清楚, 我們亦不了解她有什麼服務
對於閣下既遭遇我們深感抱歉, 及以立即取消了dora的認證資格
我們的認證Model只是確保她沒有使用假資料, 而且在法律上, 我們不允許她們借我們網站作不道德交易.

至於一般Model有沒有做好"約拍"本份, 我們只有最基本的準則, 是否足60分鐘/90分鐘/120分鐘見面時間.
如果沒有列明的, 最好無視她, 如果有列明而早走的, 舉報佢, 我們會立即取消佢資格

http://www.hkbigman.net/plugin.php?id=proved_model:proved_model
回復 支持 反對

中級會員

尋晚7點我都lam左佢野。。。 2000$ 換來一肚氣 最後逼於去香檳揾一樓一解決 微信d相雖然有打格仔 但係淨係睇個咀 同真人已經完全唔同 0服務不在話下 又話自己有潔癖 又呢樣又個樣。。
回復 支持 反對

註冊會員

張打格相真係呃到唔少人
回復 支持 反對