香港大人網

查看: 3017|回復: 4

[日本] Dream5巨乳成員大原優乃 細路偶像變脫星

1萬

超級版主

陪你一起成長

人氣動畫《妖怪手錶》近年深受各地小朋友歡迎,連帶多首主題曲都唱到街知巷聞,由五人小朋友組合Dream5唱出嘅《妖怪體操第一》更曾掀起一片熱潮,仲殺入2014年底嘅《紅白歌唱大賽》,之後嘅單曲《Dan Dan Dubi·Zuba》、《妖怪體操第二》同樣取得唔錯成績。

四女一男嘅Dream5係參加2009年選秀節目得以成軍,由重本小鳥、日比美思、大原優乃、玉川桃奈及唯一男隊員高野洸組成,當時年紀最細嘅大原優乃仲係小學生,不過當Dream5靠《妖怪手錶》上位後,玉川桃奈於前年決定畢業兼引退,剩下四位成員都於同年宣佈各自發展,令呢隊深受細路支持嘅組合散band收場。
Dream5嘅前成員大原優乃目前18歲,最近佢宣佈3月初推出首本寫真集,穿上性感泳裝盡晒F Cup巨乳,成功登上Amazon預售榜冠軍,更被睇好成2018年水着界新女神。大原優乃亮相前晚播出嘅節目《有吉反省會》,談到轉型行性感,佢於節目上表示因自己上圍太豐滿,令到一班小fans十分困惑,仲趁呢次機會作出反省。
至於Dream5男將高野洸都淪為「脫星」,20歲嘅高野洸目前專注演戲,仲越來越高大靚仔,下月底亦會有處男寫真集上架,高野洸都曾於鏡頭前剝衫晒結實嘅小鮮肉身形。

回復

高級會員

影片名称:裁缝店的老板娘露脸站在门口就撅着屁股骚,穿裙子就是方便情趣小内裤,跳弹塞逼里自慰揉奶子精彩不要错过
影片格式:MP4
影片大小:531MB
影片时间:01:12:53
影片说明:无

在线观看地址:keke.pw
回復 支持 反對

註冊會員

舞蹈系美女下海黄播 ,透视小肚兜跳雨伞舞 ,水蛇腰细长美腿 ,倒立一字马 ,红色高跟鞋 ,搔首弄姿诱惑
影片大小:327MB
影片时间:00:46:12
影片说明:无码

观看地址:kake.pw
回復 支持 反對

中級會員

涉世未深艺校毕业身材苗条清纯美女应聘影视剧演员其实这全是圈套昏睡被扒光尽情玩弄1080P完整原档分辨率
影片大小:2177MB
影片时间:03:03:42
影片说明:无

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對

註冊會員

網約個寂寞少婦開車戶外伡震,女的壹路還怕天太冷,開艹激情來了啥也不怕了
資源大小:309M
影片時間:00:37:33

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對