香港大人網

查看: 14486|回復: 408

[正評] 呢D咪係真CC law

Prestige VIP

而家d agent好鐘意鼓吹一樣不知所謂既風氣, 玩格仔相:
睇到個樣? 如果有人約左佢, 靠張咁既相都認到佢, 我斬個頭比佢當櫈坐都仲得!
邊會有人對一堆格仔有興趣呀, 你吹到自己34D都冇用啦

佢地好鐘意用一個籍口, 一個檔箭牌
[之前大人網圖片流出呀, 所以唔可以睇個樣]
咪on9, 呢樣野大人網真係無辜. 所謂流出, 只係d女仔比人cap左wechat相放上網, 唔關乜野大人網資料庫事.
2. 如果你張相在facebook出現過, 網上成日有借刀, 比人偷相用有乜出奇, 邊個可以證明張相係女事主?
3.  如果你張相冇在facebook出現過, 人有相似好平常

我去私人會所, 或者搵D model. 個媽咪send相來都一定有全個樣睇, 點會打晒格? 千幾蚊一次, 你比張打晒格, 有等於冇既相比我?
就算打晒格, 出到來都好明顯相中人唔係你, 你仲扮乜野? 成班agent都用晒同一套格仔, 我見到咁樣既格仔約都唔約, 或者放下飛機玩下野就算.
agent不斷鼓吹呢個風氣, 搞到有D原本ok既CC都學壞手勢.

入正題, Bigman死後, 近年來我覺得ok既真CC真係唔多, 1個叫Chaxxxxx(愛笑的矮妹釘), 而家冇做. 1個叫魏文青(超可愛), 而家只做包養, 最後1個就係我跟住會講既.
3個CC都有一個共通點, 用真人相. 係唔係真人相, 真係好易feel到. 基本上打晒格既, 大家真係唔好浪費時間, 出來唔岩切勿比車馬費助長行乞.

我今次講既真CC, 同Chaxxxxx, 魏文青都一樣係大學生. 一樣係只有B級既身材. 五官是標誌的, 只係有D暗瘡.
做愛要做得high, 有feel比起有身材重要. 只要身材去1樓1大把, 幾平都有, 洗乜搵CC?
因為CC有溝通, 多交流. 我約左呢位真CC 1小時PTGF + 1小時love plan.
所有agent女都一定唔會有ptgf plan. 因為佢地覺得浪費時間, 佢地寧願做多幾個做密d. 點會同你$400一小時 ptgf?
女人要前戲, 男人其實都要. 1小時大家食下飯, 傾下計, 培養感情, 拖住手上房個女仔都易濕D, 易D投入狀態.

呢位真CC, 佢冇好突出既身材, 但佢年輕. 大家進入好狀態, 就好似同愛人一齊一樣. 呢D野, 假cc/1樓1 又邊會比到你啦.
由食飯到上房到完事, 全個過程2小時, 都只係400+1500. 岩岩好同上面張格仔相agent女一樣係1900, 不過人地真CC就比足120分鐘你, 有晒feel先1900. 個假相agent就10分鐘屈你1900, 如果你只係出啖火, 咁你不如去1樓1玩算.

唔係要你好靚, 唔係要你身材好好. 最起碼都實在, 唔好用假相搞到人地有期望落差, 係咁既樣就咁既樣. 10分鐘一個客? 1樓1都有半個鐘啦, 你咪仲cheap過做雞?

真CC各方面形容
樣: 大眼,高鼻,小咀,面尖, 但面部皮膚有D唔好
身形: 唔會好性感, 瘦瘦的一般少女身形
態度: 有PTGF plan唔會差得去邊, 唔會趕時間, 唔會來來去去指定TST維記下面等
綜合評價我比佢: B

佢聯絡方法在下:
http://www.hkbigman.net/plugin.php?id=vip:vip&model_id=13730
各位加佢時請注明大人網VIP加佢, 對佢好一D
現在她是中髮, 不是長髮
回復

註冊會員

thks for ur real report
回復 支持 1 反對 0

註冊會員

Thanks for report
回復 支持 反對

註冊會員

Thank you mich
回復 支持 反對