香港大人網

查看: 6082|回復: 4

大人網送錢活動 - 難忘的初戀女同學

管理員

勤政

有錢派有錢派! 大人網又有好野益大家!

由4月14日 - 4月20日, 為期7天, 只要到香港U17少女貼圖分享圖片, 每個主題可獲贈港幣$50 - 港幣$1000

規則如下:
1. 最少4張圖片 ,不能是重覆或近似重覆圖片, 不能太細張或太濛或遠鏡群體相
2. 之前冇人貼過 (有其他網站浮水印一定唔得)
3. 相片中女主角拍照當時係17歲或以下(佢今年25歲我唔理)
4. 4張圖片中, 最少有一張校服, 已證明當時仲係中學生(如果冇, 酌情處理比$40)
5. 不可露點, 因為會觸犯兒童色情
6. 必需要是香港人

只要做到以上6項, 再pm你既 銀行戶口(匯豐銀行、中國銀行、恆生銀行、渣打銀行),由4月14日 - 4月20日期間發表過既主題 比版主 alexchau, 佢就會在5月1日入$50(每個主題)去你戶口, 大人網絕不走你數

進階的
由4月14日 - 4月20日, 你在香港U17少女貼圖貼既主題, 達5000人瀏覽, $50的主題變成了 $250
由4月14日 - 4月20日, 你在香港U17少女貼圖貼既主題, 達10000人瀏覽, $50的主題變成了 $500
由4月14日 - 4月20日, 你在香港U17少女貼圖貼既主題, 是擁有最多人瀏覽, 這主題值 $1000

只要做到, 再pm你既 銀行戶口(匯豐銀行、中國銀行、恆生銀行、渣打銀行), 你發表過既主題 比版主 alexchau, 佢就會在5月1日入錢去你戶口, 大人網絕不走你數

回復

中級會員

可唔可以再搞呢個活動?
回復 支持 反對

管理員

勤政

hitjj123 發表於 2016-4-29 02:02
可唔可以再搞呢個活動?

下個月再睇下點
回復 支持 反對

中級會員

請問幾時會入數?