香港大人網

查看: 7586|回復: 166

[正評] 證清[一般] 那些年到2016, 約過的cc/agent..kkbaby

新手上路

Ching你好快手wor,我出廣告都無2日,就出post開我名。不過我要澄清一下。

我5覺得自己皮膚好差,同埋外表成熟呢d等ching選擇,我5係18age,我係生得高大,比人感覺成熟,我係行氣質性感女人味型,約之前我都寫哂我所有資料,見面5岩可走人,我5會迫人同我trade law haha...

服務專業人士?我從以前2015 bigman到而家出道一年,服務點都有進步吧?我係出名服務好,我只係用心去做好我的每一個客,俾最好既服務你地。我5會機車,所有客我都係足鐘先走。我係覺得你地俾錢我,係幫我,我想你地都開心,你地開心,我搵錢開心。

我對波係靚,堅挺,firm,但5係假。做過我既都知道。我一直都keep 住做gym同運動,所以先keep到好身材,嘛煩你5好再中傷我。做愛時用ky我諗好多cc都會,我用0.02,0.03,5用ky,如果插得耐會穿,我諗大家都知。我個廣告寫得清楚係方便我覆信息,5使一條問題答太多次,對大家都好。

我以前讀完中5上5到預科係有去過澳洲讀過一個月,但我無係澳洲做過cc wor。證據呢?ching你勁到香港又搵cc澳洲又搵cc啊?haha....

個wechat Id係是但改架,我2015開始就一直被人封鎖微信,封鎖左7個,跟住我就無再用微信了,轉用whatsapp。個時我係bigman都有出post話自己微信不停俾人封鎖。我以前仲有叫ching幫手解封,好多ching可做證架!

個d咩幾個微信acc幾個名,話我做agent都幾好笑。我點解自己5做要幫人做agent。完全無中生有。證據?

以前有ching踢爆我返夜場?完全無甘樣既事。有咩證據?

講起話我係hklovely消失?係因為我上年8月已離開香港,去英國進修。點解我要離開香港?本身呢樣野5開心我都5想講,5想記起。但你講起那個好心ching俾100000我從良,原因係去年有個ching係hk lovely post 左我幫model公司出bikini show 的一張無碼全相,對我影響好大,第一,寫既野5係真,第2,公開cc樣已經係無道德。有做過我既ching都忍5住出聲幫我講野。後來我contact左hkkovely KB幫我delete,但我都係好失落,我好怕影響到家人,所以那個好心ching就主動俾左100000我,叫我5好開工,離開一下香港進修下,我當時7月左右有hklovely出post話自己去外國上岸。我無講大話。

我5知呢個ching係味同出我全相既人係同一人,但嘛煩你5好再阻住我搵食啦好無。不停開acc來不停寫我好無聊。我5知我得罪左你咩野而令你不停針對我,請你5好再針對我。我岩岩返來hkbigman,以前我係認證,我而家都會令返個認證令ching信我。

我contact : whatsapp 92626134
Wechat :model1016。
回復

高級會員

以前係港島夜場和俏佳人夜總會見過你,小弟168高,你同我平頭。你話175高就誇左d, 連埋對鞋就差唔多!我冇話你專業唔好,可能有部分師兄like, 只係我覺得cc應該係業餘的。小弟活躍於香港私人會所,夜總會,眾所周知你幾年前去完澳洲已經介紹女生到悉尼援交中介賣淫。咸魚青菜,各有所愛,我唔like, 可能其他人會like. 至於kirsty709394係咪你,約過kristy既師兄,轉個wechat同電話再約kkbaby便一目了然!至於真胸假胸,整得好大部分人唔會發覺,而即時假胸亦有人唔介意。好似我評論其他cc咁,亦有好有壞
回復 支持 4 反對 0

中級會員

let me ccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

cccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

妝妝妝妝妝妝妝妝妝妝妝妝妝妝妝 
回復 支持 反對

註冊會員

Www111111110th