香港大人網

查看: 2203|回復: 8

[正評] Kkbaby 服務女王 念念不忘

中級會員

我從來只在看看報告,猜猜那個是真正的女神,足足睇左唔知幾多個。從來沒有打算寫報告,但應承囡囡。因服務好之不得不寫,試試下寫出來,上星期四早上,心裏很想去幹,7點一早約左都有10多個,相信即日約機會微微,有4-5個似agent,因為真人想加上美顏,價錢一點不便宜,想想開心2小時,最後KKbaby回覆,一看價錢不便宜,但服務內容一點不馬虎,正正合我心意,問左回覆,看看真有報告,不防一試,約左8點,得到心急不得了,眼前高跟鞋model身形,大波波,有前有後。

好笑容,身材正,入房一抱不得了,放低家用,不要考慮。好細心,model身形,完美比例,上下摸摸,已經趨火,光光豬,一齊洗白白,真係唔想出浴室,小弟弟已好心急,再要抱抱,真軟大波波,雙手揸唔晒,看全相,再起火,她的口不停吹,幾乎走火,69要命,女上男下,摸住軟大波波上下搖晃,時間長短不重要,15分鐘出出入入,不同post, 聽話任你擺佈,最重要值回票價,唔使多,”服務女王”不是吹牛, 開心時刻一點不會浪費,我就覺得最重要,你遇上好靚囡囡,無服務,又黑面,你會點呢?所以強力推介KKbaby, 自己試試,你就會明白個中道理。。。。。。。。
回復

新手上路

I'm the first one reply, hahaha, thanks a lot
My link is:
http://www.hkbigman.net/thread-4338-1-1.html
回復 支持 反對

金牌會員

多謝ching報告,有樣野想問下Ching,佢2015又話23,2016出post 又係寫23,到底佢本人似幾多歲,thx
回復 支持 反對

Prestige VIP

十卜下呢位新師兄同kkbaby啦!
先不說年齡了 kkbaby係身型滿分服務型女生不是假話
小弟都公開下我自己對kkbaby的報告比大家鑑賞下
回復 支持 反對

回復 支持 反對

樣子: 75,其實輪廓唔錯不過五官唔係細緻類型,似北方豪邁女子類型
外型: 80,高大,有胸腰及長腿
身材: 80 目測3圍數字及身高: 170,34d 24 34
皮膚: 70,顏色及滑溜度可接受,不過瘡瘡扣分
水源: 90,熱身一輪水聲潺潺
wetkiss: 90,攬住錫成10分鐘
反應: 80,真反應不作假,熱情攬住做
BJ: 90,肯叫肯做,教佢手口並用冇叫停唔放口
騎功: 0,冇試全程男上及玩腿
GFF: 50,可能外型所限係SP及朋友類型較多,喜愛吹水
互動: 90,十分會配合你需求無託手踭
Redate: 會,有其他嘢未玩晒,佢有自備nuru gel不過今次我未有時間試,因為我全程玩緊OL長腿黑絲
約會日期:15年6月某日
回復 支持 反對

新手上路

豬總好耐無見,幫手post係交友分享區啊,哈哈
回復 支持 反對

新手上路

From sexonthebeach: 這個cc, 我在另一論壇加了她的微信。  按她指示預繳了訂金, 後來發覺描述有所出入, 發現她就是年初在澳洲悉尼找過的outcall女, 我遠看到, 就在微信跟她說有事取消(反正已把車馬費轉給她), 但被她罵了一面屁
回復 支持 反對

新手上路

想約下
回復