香港大人網

查看: 20613|回復: 847

[正評] 極有可能是The best of 2016

Prestige VIP

急需8萬,
整個發帖內容空泛
34D-24-36 都唔知真定假, 沒法, 太多AGENT講大話

加左佢wechat, 相冇打格仔, 都幾靚, 感覺太假了
我在旺角, 約佢立即, 點知佢又可以, 10分鐘就到
極AGENT FEEL

見到真人
原來真相, 真人遠比相仲要靚好多
遠處就叫我
好野, 終於唔洗中伏, 約十個女仔都幾乎9個中伏.
終於唔中伏, 而且仲要好鬼靚, 樣子絕不似24歲, 很童顏, 顏值極高

樣子真是超甜美, 令我想起之前hklovely的c小姐, 但更勝一籌的是D級身材
仲要是天然的(太多隆胸人)
我見佢10分鐘出到來, 以為是那些夜總會女, 做10分鐘完事那些AGENT女. 但佢服務又好好, 足60分鐘
佢10分鐘到, 原來佢住旺角唐樓, 難怪這麼快, 很準時

樣, 身材, 服務, 全部滿分, 在我心目中, 她比起那些最高檔的夜總會要5000出街的MODEL還要好得多.

我是她第二個, 她第一個收4000, 之後都冇客, 飛機友
因為她不清楚認證, VIP之類, 所以遇到飛機友,講價客。我想立即包起佢, 可是沒有足夠的錢
走時我比多500TIPS佢, 因為我怕唔比TIPS, 好難約佢第二次

我已經立即推佢做女model, 因為唔想佢再遇到飛機客, 講價客, 垃圾客.

相信2000只是暫時, 好快就3000都約唔到, 佢繼續咁完美, 一定好快比人包起

好多女仔寫2000, 但真係值既, 冇幾多個, 我覺得佢比以前的AIKO, Lily還要好好多

樣貌: 童顏美女,臉如玉,眼大動人
身材: 34D天然,胸大卻不肥,有腰
服務: 體貼,斯文,温柔,聲線動人

女神級

佢個post:
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=4599

只接受VIP約會
小雪
http://www.hkbigman.net/plugin.php?id=proved_model:proved_model
http://www.hkbigman.net/plugin.php?id=vip:vip&model_id=16181

我在VIP系統比佢評價 A grade
我亦肯定她是現時大人網中最好既女仔,遲下可能Prestige Vip only
回復

VIP

ccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Gyygggggggghh
回復 支持 反對

高級會員

中産级…………
回復

新手上路

ccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

See see see
回復

中級會員

Cccccccccccccc c.   
回復 支持 反對

高級會員

See see see
回復

高級會員

Ivy都留言?????????
回復