香港大人網

查看: 12094|回復: 371

[正評] 援交新手攻略

VIP

最近我有朋友開始玩援交, 好多野唔識
我諗大人網都一樣有好多新手唔識玩, 什至老手都唔識玩

1. 我試過啦, 好多豬扒
A: 因為你約左好多agent女, 假相假資料冇服務浪費時間, 如果你連agent女都唔知係乜, 咁抵你食豬扒

2. 好既女仔好難約
A: 你要諗下個網站咁多人, 閒閒地一條女有過千人加wechat/ whatsapp. 你憑乜野可以突圍而出?
通常女仔要既係安全, 爽快. 那些幾百蚊VIP錢都覺得貴既人, 真係好難同人搶. 又或者佢地時間多, 可以一日約十個女, 逐個彈, 逐個放飛機.

3. 終於遇到好既女仔, 可惜約唔到第二次
3. 終於遇到好既女仔, 可惜約唔到第二次
援交進階攻略(限VIP可看) 有答案
http://www.hkbigman.net/forum.ph ... 98&fromuid=9510

4. 約女仔, 一定要聽聲

唔係叫你煩住人, 叫人打比你, 而係聽語音, 連語音講兩句都唔得, 大機會是agent女.
好多AGENT女, 全職女, 做得耐, 把聲明顯沙啞
聽聲可以聽到好多野, 聽到大約年齡, 聽到佢斯唔斯文, 聽到佢有冇服務
有個新人叫小雪:
http://www.hkbigman.net/forum.ph ... &extra=page%3D1
一聽佢把聲就已經比佢融化, 果然, 她是A級女, 不是Agent女, 而是Grade A - 極佳:
http://www.hkbigman.net/plugin.php?id=proved_model:proved_model

要真正食好野, 有步驟:
1. 比錢做VIP啦, 人地網站都要成本經營, 唔好慳幾百蚊.
2. 認證女會員/Model先好約, 除非你錢多, 唔怕跌錢. 人地都幫你做死士睇清楚先
3. 要識同女仔相處, 雖然搵CC既都係宅男多, 但你都唔好太毒, 毒到個女仔隔住wechat都感受到你毒, 唔想做你生意. 搵CC要好似溝女咁, 係煩架, 但人地會就番你程度, 全個過程是開心的, 詳情在援交進階攻略(限VIP可看)會教, 你睇完可能叻左溝女, 唔洗點搵CC

回復

高級會員

ccccccccccccccccccccc
回復 支持 1 反對 0

新手上路

ccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

認證先好約?我笑而不語,師兄你去睇下而家認證top第一個係邊個
回復 支持 反對

註冊會員

See see  see
回復 支持 反對

高級會員

See see see
回復

金牌會員

let me see yr info
回復 支持 反對

註冊會員

let me see