香港大人網

查看: 2298|回復: 4

[中伏] Rainie 跌錢報告

金牌會員

http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=2734&extra=page%3D1&mobile=2
其實無打算出,不過見有Ching 出就講下
自問都食過唔少cc , 呢個算係最差既一個
約左維記等,遲10分鐘我都接受到,不過話到明係lobby 等
已經心知不妙,難道係下面等一齊上唔得既?
入房先俾家用,好,你想放心先我無所謂,樣同相就差唔多,
但有二層肥肉係肚度,腳有點粗,俾完錢想車已經避,話熟d啦,一係你下次再搵我同你kiss,
頂!你自己微信講到明有wet kiss...寫晒details
有'侍浴',但只係睇住你沖,各有各沖
上床好公式化,手劣JJ ,未硬就帶套上膠吹,好求其,
吹左無30秒就話開波,細佬都未ready 佢已經坐上黎un ,
我搓佢波就叫我唔好大咁大力,自問對人都唔差,不過你就好似收完錢想趕工咁.
好Rush ...我就用盡一切念力先射出黎.
完事各有各沖,佢就玩手機覆短訊.你有你走,我有我走
20分鐘計埋房錢就跌左$2000,心諗過大海玩都無咁惱.
當自己唔好彩遇到所謂既'認證女會員'..基本上同一仔無分別
回復

Prestige VIP

好彩約唔成
回復 支持 反對

中級會員

好明顯你係玩野囉 ~ 除非你約果個 cc 唔係我

第一 : 我係唔會坐上去做

第二 : 我唔會唔理人各有各沖涼

第三 : 我從來(入房之後)唔會響客面前拎手機出來/睇電話 都無

我唔知你咩居心 , 定係分身想唱衰我

如果我咁差唔會得你一個講無人回應你囉 !

屈人小心有報應呀你

回復 支持 反對

註冊會員

咁就出奇了。。。
樓主唔係VIP都約到認證??
回復 支持 反對

金牌會員

佢有留wechat whatsapp 大家都睇到,你地可以試下約佢,唔係得我一個話佢差
回復 支持 反對