香港大人網

查看: 1149|回復: 5

[中伏] 唔該入來睇睇 ,評下理 ,未見過咁衰唧 bro !!!!

中級會員

http://hkbigman.net/forum.php?mo ... &extra=page%3D1

各位姊妹小心此人 :  Ilovemyboss1000

WECHAT : : Ilovemyboss bigman

16號約左我 去 mk  , 見面ok後一齊上房 , 全程唔講野 ,氣氛用恐怖來形容都唔算太過

通常 bro 見面都傾幾句啦 !佢無嫁 , 一入房就除衫示意一齊沖涼 ,入到去沖又係唔講野 ,

搵個背隻 得住我 ! 咁咪你有你沖,我有我沖囉 ,口黑面黑不知幾難受 ,我每次 trade 都一定一齊沖 ,

一定會服侍沖涼 ! 同我 TRADE 過的 BRO一定知 , 沖完到上床啦 ! 我同佢帶套吹 ,佢問我唔帶得唔得 ,我已經發現佢好大味 ,

我好禮貌答佢 : 不如熟d先啦 !

唔通話你下體有臭味咩 !? 咁講大家都無引啦 !咁佢話OK , 我開始吹....

再講 , 我地做 CC 用套吹你都覺得我保持清潔 ,你都放心d啦 ! 我唔係 任何人都可以唔帶套吹囉 ! 我個 PLAN 唔係寫住 ( NO DOM BJ ) 囉 !

有寫你就可以話我呃你姐 !

服務我問心有做足 ,吹硬一陣佢又軟反 , 我都繼續會摸下佢 ,比多d FEEL佢 ,佢亦有模我妹妹 ,而家寫衰我就 話我唔比佢摸我妹妹 ?? 有無咁衰格唧 人呀 ??

仲話我無 69服務 ? 根本就無要求過做 69 , 咁都寫得出 ? 仲寫到我身材咁差 ? 你估有無人信你呢 ?? 唔通無其它 BRO 無見過我咩 ? 唔知我服務點咩?

簡直就係屈人 ~~ 好過份囉 !!!!!!!!

如果我真係你講到咁衰 ,應該唔止得你一個寫囉 !

唔該同我 TRADE 過唧 BRO 上來評下理 !!

回復

高級會員

服務個part似乎cc比較可信,身材方面,其實cc post三點式泳衣相都可以証明 ,
回復 支持 反對

中級會員

tim1231234 發表於 2016-5-9 16:28
服務個part似乎cc比較可信,身材方面,其實cc post三點式泳衣相都可以証明 ,

都好 wor
回復 支持 反對

高級會員

等我約下你  一睇就知誰是誰非  之後先再出report

BTW, 放心, 我下面好乾淨, 絕對冇味

多謝你 ^^  發表於 2016-5-10 13:58
回復 支持 反對

中級會員

up up up
回復