香港大人網

查看: 2578|回復: 7

[一般] 阿bee的真面目

註冊會員

剛剛晚上和阿bee約會,相約旺角朗豪坊H&M門口等。我遲了10分鐘到,然後wechat佢,佢跟住打電話俾我,遠處看見一個嬌小玲瓏的女生走近我,她走向我面前跟我相認。(真人和照片90%相似)

相認後,我們一齊行去維記,沿途佢無講過嘢,我問佢佢只係識得笑。上房後,佢終於開口講嘢,原來佢滿口鄉音,廣東話絕對講唔正,我即刻諗,有位ching話佢係百分百香港人,我登時咩mood都無晒!

算喇!諗住佢個樣其實都唔差,求其是但,可能佢服務好好呢?點知......!佢叫我自己沖涼,跟住上床後仲撚大鍋,佢淨係瞓係度咩都唔講咩都唔做,全程自己策騎,做完後佢即刻去沖涼,跟住上床就瞓覺,佢話佢好攰喎,要瞓一陣!我無理佢,起身沖涼換衫走人!

唉!其實佢外表真係無呃人,不過係百分百大陸人,服務就絕對令人失望!
回復

認證女會員

sorry !琴晚我有D唔舒服,所以服務差左!我向大家保證以後晤唔會啦!
回復 支持 2 反對 0

中級會員

謝謝師兄報告!
記得留意啦,都是那位寫手介紹及出報告的,都是騙人,
認住那個甚麼台灣妹、用真相的Bee;
都是同一寫手騙子出的報告,
睇來那瑜珈Top Model你會唔會信?
回復 支持 反對

高級會員

ching, 我之前都有約過佢, 既然認證過, 佢應該係香港人, 不過佢話自己係新移民啦,
相片同真人都的確九成似, 見面會認得出, 全程係少講野
但我可能唔係約佢夜晚, 所以服務全程OK,
不過沖涼個Part 係佢幫我沖涼要自己繼續沖.........
我中過幾次伏之後, 覺得bee 唔算差啦
回復 支持 反對

高級會員

coolweather 發表於 2016-5-15 01:15
謝謝師兄報告!

可以參考參考………………
回復 支持 反對

高級會員

如果唔舒服就話比人知改第日嘛, 總好過死頂, ching 比左錢都係想開心下
回復 支持 反對

管理員

勤政

coolweather 發表於 2016-5-14 17:15
謝謝師兄報告!

top model一定是真
回復 支持 反對

管理員

勤政

salako 發表於 2016-5-14 17:16
ching, 我之前都有約過佢, 既然認證過, 佢應該係香港人, 不過佢話自己係新移民啦,
相片同真人都的確九成似 ...

現在開始新移民唔會顯示國籍是"香港"
最起碼都要住夠7年, 廣東話正D先
回復 支持 反對