香港大人網

查看: 11105|回復: 343

[正評] 侏總眾樂樂柒下柒下 之 最貼地女生GULU之一炮四響

Prestige VIP

係老豬的辭典入面, "女神"係遠不可攀的仙氣一族, 佢哋往往有著神聖不可侵犯的隔閡 - KEYWORD包括
一定要係樣靚,身材正, 不過係往往未得WK, BJ要包膠, 又唔比呢樣又唔比嗰樣, 不過冇計, 鬼叫人哋係 "女神"咩,
梗係堅離地啦, 不過肯比我哋宅男一親香澤已經係福澤大地, 咁我哋只可以乖乖地自動自覺奉上銀両.

咁又正又省鏡又有WK又冇隔閡嗰啲叫做咩? 冇仙氣嗰啲叫做 "神女" 囉 , 好似好多MODEL級別的, 收6至9000,
咪又汲你一次水, 你試完一定唔會留戀冇番單, WHY?冇感情交流或者做戲咁做, 你都冇癮啦..

有仙氣嗰啲? 咪係 "聖女" 囉, 真係攞個身同心出嚟打救你之餘仲收費合理, 小弟係度咁多年屬於呢個級別的,
都係2隻手都收得晒... 現存的仲有KEEP住的都唔夠一隻手... 其中一個就係係伍陸連篇提及的藝術系大學生... 相信
有數位有緣VIP師兄已經見証咗.

其餘入流的, 咪就係 "貼地"型女仔囉!! - 就係本集主角 GULU啦!!! 何謂貼地? 首先呢個世界邊有咁多型男索女吖,
GULU係一般女孩子樣貌及身型, 但佢有一顆平實的心, 好似自己女朋友咁唔會話咁又點呢又點, 全部都係道道地地的.....
想知我約佢過程係點, 就要回覆啦!!!

一早當佢係LIST入面就約了GULU, 因為佢比我感覺好貼地, 比係LIST入面其他女仔5000/1Q以上, 又或者呢樣冇
嗰樣又冇感覺良好得多, 已經好耐冇一啲女仔咁直率, 而且佢真相上陣同係初做, 雖知有修飾過但都十分值約, 故此去馬.

唔駛等, 先比過簡評比大家過下目先...

樣子評分: 70,唔係靚到嘩一聲嗰種女仔,係怕怕羞鄰家乖乖女類型,佢樣貌輪廓其實唔錯五官分明,
不過有點雀斑可惜咗啲,如果化咗妝會有75-78分

外型評分: 75,長頭髮,一身黑色入膞露腰連身裙加2吋半高跟鞋 嘩一聲我都要,
佢carry得唔錯補番身型上不足之處。佢行過嚟我度時我見到有男仔都係咁佢

身材評分: 75
目測3圍數字及身高: 155cm, 32b 22 34, 標準香港女仔身型,不過佢有做gym所以身型firm同係有腰㗎
香港女仔有腰真係難得。下身臀部都係同有肉地好好推

皮膚: 75,一般膚色冇咩特別,不過錫落就會feel到佢身上的毛毛

水源: 98,真係唔講笑,chat咗成個星期等佢m完佢已經話佢勁餓,係咁易攬下錫下揸下已經濕晒
入正題嘅時候仲係已經濕到落小兄弟毛毛都係,挖下都已經唧唧聲咇出嚟,錫到成咀都係佢的蜜汁

wetkiss: 100,一入房佢塊冰已經自動溶解(可能係wechat度已經溝通好晒懶係好熟咁已經,
坐低傾2句已經一個眼神上下雙唇已經短兵相接,兩條舌頭已經交纏互摟得水洩不通

反應: 100,約女仔係最物有所值呢部份,佢似係原始寶石一樣你係佢身上試唔同嘢佢到
好新奇之餘仲比足反應你。有時間先打晒詳情。

BJ: 90,係肯學用心,技巧稚嫩但一講就明,肯擔肯抬好學之輩,深喉啜疍唔叫唔停,儒子可教

騎功: 80,係生手騎師,不過極愛策騎但技術尚未成熟,懂得上上下下前前後後,但未識左左右右同打圈,
扶住佢條腰幫下佢佢就好快學識啦!叻女有潛質做性情中人。不過要小心佢有時自我享受到失控咗, 要扶穏佢
同小心拗親小弟弟

GFF: 100,不造做不嬌柔,真香港女朋友仔feel, 同聲同氣香港人要撐香港人

互動: 100,又係物有所值的部份,佢全身無一地方不敏感因為我基本試勻晒,佢可以比好多令你回味及振奮的
反應你,當然小弟亦做足準備, 所以我同佢來2Q PLAN佢前後嚟咗4次 ,我都估唔到, 之後張床同地毯都濕晒.....

返約指數: 100,好高的可朔性同反應,全程大家扭麻花互啜互抄冇停手好忙下|,難得妳feel到佢真係好樂意同你
一齊唔係話成日睇住時間計晒時咁,當然事後要懂大體比多啲貼士佢, 大家開心腳軟離開.....

係咪好想知精采過程呢?過500回覆就即出啦!!
回復

VIP

但佢話自己D級喎,你目測好唔準喎
回復 支持 1 反對 0

Prestige VIP

留位先....
回復

註冊會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

cccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

thanks for sharing
回復 支持 反對

金牌會員

see see sinthx
回復 支持 反對

註冊會員

ccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

RE: 侏總眾樂樂柒下柒下 之 最貼地女生GULU之一炮四響 [修改]
回復 支持 反對

註冊會員

Thank you
回復

高級會員

Thanks for sharing!
回復 支持 反對