香港大人網

查看: 10890|回復: 300

[正評] 2018搵女攻略-開房先絕不合理,再屈車馬費更是無恥。

VIP

最近有班女,特別是在IG,堅持要開房先可以約
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=55379
而呢班女既質素,平均分只有4/10分,理應值$600-$800, 卻學人收1800-3000, 究竟佢地邊度黎? 點解會覺得自己值咁多?

她們集中在尖沙咀一帶,答案是夜總會。她們都是在夜總會撈唔掂的過氣舞女。
撈得掂就唔駛踩過界撈援交。

點解會覺得自己值咁多?
因為去夜總會消費,要搞一條港女講緊2500-5000. 去得夜總會的都是有錢既人。
而呢堆人通常40歲-60歲,所以佢地接受到25-30歲既女,唔會覺得大年紀。
高質素既一早搵夠收山,做唔掂既惟有搵AGENT幫手做雞,最慘係佢地唔明白市場。
因為佢地服務開較有經濟能力的阿伯,又經常比人灌酒中出:
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=10736
所以在夜總會可以收2500-5000一次。
而佢地來到援交市場覺得自己2000蚊已經是大平賣,一般冇調情、冇前戲、冇Kiss、冇服務、冇Feel, 催鍾,乜柒都冇。

真CC/認證女Agent女/過氣舞女
年齡18-25歲25-35歲
性格較單純極勢利
態度準時,不用假相,見面唔岩禮貌地走及自我檢討要你開房先又遲到,屈車馬費。
服務全面,會聊天,有GF Feel,1-2小時完No Kiss,趕時間、10分鐘就開始催
服務對象20-35歲青年40-60歲Uncle(以往)
習慣7成都不吸煙9成吸煙,一半吸毒
價錢$1400-$2500$1800-$3500

由於性價比極低,所以她們被不斷彈鐘,所以她們又屈你開房賺回佣,又屈你車馬費.

大人網暫停了VIP及認證計劃,冇左以前好女仔同好Ching既生生不息。
好多有質素既女現在唯有周圍去唔同地方搵客,例如SugarDaddy, 或seeking arrangement這些。
個人認為,唔係個個一開波就有錢包養,SugarDaddy這些好多時都要你入左錢先肯出來,而且只做包月。
只有MillionBB有得散Trade, 可以單次計

要避免中伏,可以參考下表
中伏機率remark
開房先100%未見過有1條要開房先既女係得,我見了超過50個
即約即出90%好既女仔好少會有空檔
尖沙咀90%指定尖沙咀,幾乎都是夜總會撈唔掂果堆,方便佢地
全日可約85%全職做,很可能是淨做No Kiss,唔會有Feel。但亦都會有D重視服務

搵女攻略:
1. IG經常開新Acc/被舉報,不是好的平台。應該用一個有固定ACC,Acc有Rating的平台。討論區始終可以爬文和睇報告,中伏機會細好多。
2. 如果你要GF Feel, 在討論區和IG幾乎絕跡,你只能在MillionBB這類交友平台,找一些寫明陪你的,然後情到濃時再更進一步。
3. 一定唔可以入錢先,人都未見。
4. 唔建議一開波就包月,了解多D先
5. 一定唔可以接受開房先,除非見過約過,否則對師兄唔公平
6. 最好先用膳/飲野,後上房,這樣一來可以培養相方感覺先,會有Feel D,唔岩比飯錢/PTGF鐘錢算。
7. 用假相,假資料的絕對不可以比車馬費,應該係佢比車馬費你
8. 用Telegram取代WeChat,WeChat雖然有相薄,但WeChat是最不安全的聊天軟體。寧願把相薄寄存在別處。警察幾次行動也是針對WeChat記錄。

以下是一些我自己珍藏既真CC名單:

wechat id:
vivivivi2804
d95iane
ss84612846
sai1994hk

MillionBB id:
flaviachen
CharlotteTsang
wingting
Siuyau
belle