香港大人網

查看: 12040|回復: 294

已經遺忘的心跳感覺, 約到白滑女神

新手上路

相信大家近年都好難約到正女,主要原因是黑警破壞了造福人群的認證機制,男女會員之間失去了信心,造成惡性循環。
大部份港男在不斷中伏後,轉投找廉價的大陸妹。而我選擇退出唔玩。

大陸妹好似好便宜,但跟本無法和以前的真CC相提並論,第一語言不同,第二文化不同,第三外表差天共地,第四缺乏本地少女那種氣質,第五齋做有慾無靈。

男人上了年紀,反而想要愛多於性。想要真正的心靈交流,這是大陸妹難以給你,你拖她的手也很難有Feel,
因為大陸女人好假,相片是P圖,外表是喬妝,言語是虛偽說話。

於是我嘗試找一些交友Apps(Tinder,sweet ring乜都試過),玩幾個月先拎到2個女仔whatsapp,
然後就沒有然後,全部都約唔到齋9UP,或是叫你投資倫敦金,或是叫你做美容,浪費時間。還白白浪費了幾千元會員費。

找IG PTGF,好多連樣都冇,食個飯都要500, 到見面時,條女掛住玩電話,完全是交行貨,9成都NoTouch,都唔知做乜柒。
於是,我又重回大人網的懷抱
嘗試找女,結果約左10個都冇1個得,仲要有D係大陸既。感嘆業界已經走向夕陽。
無意中發現一個廣告: MillionBB-不要浪費時間玩交友Apps了,在這裡你只要有誠意,就能快速和女神約會!
有誠意就約到女?邊有咁簡單。我以前做左咁多次觀音兵,騙得了誰?
再細看,原來網站既玩法是走高端路線。
1. 約會女仔表明承擔所有開支
2. 專車接送或再比車馬費女仔表達誠意

我覺得1是正常,你約人當然是為她付帳,但仲有好多毒撚唔識規矩,玩交友APP約女晚餐然後AA制。你係女人揀個有誠意定冇誠意?
2就是進階,其實就算你請佢,有D女都嫌麻煩,又要化妝又要搭車,夜左可能要比的士錢。
實會有毒撚話男女平等,好女仔唔會洗男人錢。根本是一廂情願諗法,你見到佢個毒撚一直單身就知道唔Work。
唔係冇唔洗男人錢既女人,重點是佢有冇條件洗!一個大把人追既靚女,大把人爭住請佢食飯,而你竟然約佢話想AA制,仲話自己有誠意。
執著AA制通常只有兩種人,1.計較的人 2.很窮的人 可以統稱做冇質素的人。
這平台就是要西走這些人,令女人放心交友。

更重要的是3. 付費會員可以直接拿取女會員聯絡方法。
所有人玩交友Apps都遇過一個經歷,玩好耐先拎到一個Contact,拎到又唔代表約到。
現在可以直接拎,直接約,省時方便。

我玩左兩日,就已經約到一個叫Charlotte既女仔出來。
HKU學生,中上樣,夠高,身材激凸。
一開始在尖沙咀食米線,然後好快就拖手漫步。
這不是援交/交易,而是真實的約會,不是見一次就沒有下文,而是可以繼續發展。
Charlotte絕對是我的一生最愛,認識她後,我以後再沒需要搵女仔,可以退出這個圈子。

與其沉船百人斬/千人斬的援交女,不如試下把錢用來談一場戀愛,追求自己的女神。
回復

新手上路

此帖僅作者可見

高級會員

此帖僅作者可見

註冊會員

此帖僅作者可見

新手上路

此帖僅作者可見

新手上路

此帖僅作者可見

高級會員