香港大人網

查看: 4204|回復: 74

[中伏] 兩條臭狗公,屎提芬(ssteven)搖滾哥(rock哥)大話連篇!;

高級會員

未見過d咁似隻狗嘅麻甩佬,係啊我係講僅早幾日話個cc爛面,講到人地一文不值個兩隻好似狗嘅臭男人

我越睇越嬲,其實我有好多問題想問你地呢兩個臭男人,你話個女仔爛面,三十幾歲,其實係咪你地對眼有問題人地皮膚好白滑,同埋想問下你地個女仔係長頭髮定短頭髮啊。。。如果你地連呢樣野都答吾到姐係代表你地屈個女仔la

仲有個女仔根本係正常斯文女仔,你話個女仔影你地相,佢用咩手機影啊,好似講到好留意人,個女仔個日着咩衫,拎咩手袋啊

你地連對眼都有問題,學咩人搵cc啊,返去搵你地阿媽玩la,臭狗公,咬你屁股都嫌臭

如果你兩個狗公吾出返個道歉post呢件事我吾會就咁算
回復

中級會員

Agent女就係Agent女, 你地係乜野質素, 都唔洗我講.
你既所謂反駁咁冇力, 洗唔到你地清白
你敢話自己係19歲學生? 可能你唔係三十幾歲, 可能只係30吧.
但你wechat入面聲19歲既學生妹就一定唔係你, 屌你老味.

我屌柒你只係幫大眾表達意見.
我再呼籲大家

趕絕呃錢黨
1. 要你開房先既, 堅持唔約.
2. 如果你覺得有可能係真CC堅持要你開房先, 你可以回覆: [由於我已經開左房先, 所以唔岩唔會比車馬費, 如果唔得你唔洗出] 係有質素既女仔, 好少會比人彈, 冇可能會咁計較車馬費
3. 最好有前菜plan, 例如1小時lunch/dinner/行街, 之後先到room plan, 保障了大家, 見面覺得room plan唔岩, 都可以比錢其他前菜plan, 雙方冇損失, 又可以培養感情, 令女方容易進入狀態.
4. 一發現是agent女, 立即舉報, 務求盡快封殺佢地, 唔好比佢地再有呃人既機會

Agent女因為夠團結, 所以先可以由街見面變開房先, 再由開房先再收車錢, 再將車錢加到200
我們都是消費者, 我們才是老闆, 只要團結就可以封殺佢地班撚樣

回復 支持 1 反對 0

高級會員

ccccccccccccc
回復 支持 0 反對 1

中級會員

有乜野睇?
我最鐘意睇人屌柒我, 正! 推個post先
回復 支持 反對

中級會員

你話個女仔爛面,三十幾歲,其實係咪你地對眼有問題人地皮膚好白滑,同埋想問下你地個女仔係長頭髮定短頭髮啊。。。如果你地連呢樣野都答吾到姐係代表你地屈個女仔la

頭髮長度中, 未到博頭, 著深啡色厚冷衫包住墮晒既醜陃身材, 身高154扮164. 我前後比你同一個人呃左幾次200, 件臭雞仲要每次著同一set衫, 真係屌你老母, 講起就火滾.
你仲有幾多個wechat? 我屌你老母你仲有幾多個wechat? 我唔想再中你伏. 同一條女彈左3次比左600. 每次都話自己學生妹, 每次都唔同相.
你真係咁正, 點解要係咁換wechat? 唔係應該一個wechat就客似雲來咩? 你唔係呃人係乜? 真係唔屌柒你老母唔撚得

唔好比我再見到你個乞衣伸手問我乞200, 再見到一腳踢開你! 屌你老母
回復 支持 反對

註冊會員

Ssssslooooklooook
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccvvvv
回復 支持 反對

註冊會員

又有花生食
回復 支持 反對

金牌會員

nice to see