香港大人網

查看: 3534|回復: 30

[中伏] 呢鋪我真係屌佢老母

VIP

睇佢個post, 話自己係20歲學生. 之後又send相來, 嘩! 正撚到, 有樣有身材. 有冇咁正呀?
我講明, 如果張相真係佢, 1700冇問題, ok. 如果唔係佢, 佢比番車馬費我.
佢立即口快答應話ok, 之後就開始改口, 話睇過唔OK唔會比車馬費我, 我亦唔需要比車馬費.
佢約我金巴利酒店等, 去到樓下佢叫我開定房等佢. 屌佢老母丫, 我立即屌9佢.
之後佢話唔需要開房, 叫我在金巴利酒店出面條樓梯等佢

一見真人, 真係佢老母, 同相都完全唔同, 個樣又殘, 把聲又老, 聽真D廣東話都好似有少少歪. 我估佢35歲都有, D牙又黑, 9成長期吸毒
一塊橙皮面敢話自己20歲? 我真係火都黎. 但我忍住.
[同相唔同, 唔岩]
個老婦人: [唔岩都咪走呀! 要比車馬費!]
屌佢老母, 我真係想一巴打落去, 用晒假相假資料, 講明唔岩唔洗車馬費, 你都仲想屈我? 你都擺明長坐金巴利酒店長做啦, 扮乜撚野CC, 仲想屈人車馬費
1700, 你同認證Model vivi 同價, 但vivi好你100倍!

佢個post 讀緊書,斯文,有耐性 20歲
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=7742
個仆街電話: 56340213 <- 大家鐘意可以打去屌佢老母

個名冇顏色, 非認證既真係冇一個得, 全部都係呢D垃圾. 試夠了, 我即時約其他認證女仔

我約左一個之前未約過既認證女會員, 我唔講邊位
出到來同期望有少少落差. 但起碼佢用真相, 起碼認得出佢本人, 身高年齡3圍都冇錯.
有時用真相, 因為角度問題, 都會同你期望有出入, 你班垃圾agent仲要用假相, 相已經係假, 其他所有資料都係假!

個認證女會員同我期望有出入, 主要係真人哨牙(相片睇唔出)同有少少肥(手腳多byebye肉), 價錢偏貴, 我覺得去唔過. 我話比番車馬費佢. 佢竟然話唔要唔洗!! 堅持唔需要我既車馬費.
呢D咪就係分別! 呢D咪就係有認證同冇認證既質素分別!
就算佢真人冇相咁靚, 起碼都係真相, 起碼其他資料岩. 仲有最後既係, 態度語氣都唔同!
之前個垃圾agent女屈我比車馬費時, 態度係極差!

垃圾agent女 wechat: gabyseeok
電話: 56340213

回復

中級會員

Thanks for sharing
回復 支持 反對

金牌會員

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

新手上路

Fhjjjjhgg ghfffhj
回復 支持 反對

金牌會員

ccccccccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

CCCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

高級會員

RE: 呢鋪我真係屌佢老母 [修改]
回復 支持 反對

中級會員

睇圖都知伏
回復 支持 反對

註冊會員

ccccccccccccccccccc