香港大人網

查看: 8806|回復: 6

[正評] 新手第一次約到真CC, 多謝rock哥

新手上路

鐘意香港女仔, 約左好幾次PTGF, 之前中左幾次伏, 次次見面都貨不對板
直至見到rock哥篇文, 先知道有真CC, agent女之分
而我一直比人呃, 次次約左agent女都唔知
真cc就好似一個傳說,我見都未見過
於是試下搵所謂既真CC, 發覺好難. 我跟左rock哥既法則, 多過2200既都唔好約
周圍搵先搵到2個女仔, 但唔係好忙, 就係唔係我杯茶, 長期冇應機
於是我想試下millionbb, 但有人話係agent網, 再問多兩句, 佢又話佢冇比錢加入
我諗左好耐, 最後問rock哥, 都係比錢試左
第一個想約既就係34D born in 2001
send左message比佢, 佢第二日覆我, 我時間唔岩.
再過兩日佢又回我message, 13:51回我, 我14:16回番佢. 只係短短25分鐘, 佢已經比另一個人約左.

我惟有再搵下其他, 在millionbb拎左另一個contact, 佢好快就應我機

我表明millionbb身份, 約戲院門口等, 佢完全冇問題, 佢真人相, 身材同佢描述既完全一樣,
我好驚訝, 因為我之前約既agent女全部都假相, 仲話唔係呃我, 而係冇人會用真相, 籍口多多.
佢見我有少少猶豫, 話唔洗比車錢.
而我當然是去馬

有傾計, 有攬攬錫錫, 單是BJ, 佢都好用心B左半個鐘, 一直陪到間房夠鐘先走人, 同之前在IG約既agent女完全唔同.
真cc同agent 女,真係完全兩樣野!終於明白點解d人寧願比多d錢揾港女都唔去揾幾次一樓一。但如果你好似我以前咁,不斷中agent女伏,咁就真係去一樓一冇咁嬲

埋單1500, 平過agent女既2800仲要好好多
最印象深刻係服務,服務用時間計而唔係Q計, 原來真CC唔係傳說, 係真係存在既! 只係我以前一直去錯地方, 又冇諗過點樣放心令佢地出來

見到rock哥最新既youtube講台妹, 我黎緊都應該會試埋Rock哥教路既台妹, 到時再向大家報告
回復

新手上路

34D born in 2001
回復 支持 反對

新手上路

34D born in 2001 約晒同一間酒店,不段走場,一個接一個,沖太多涼所以沖都唔沖就開始做
回復 支持 反對

新手上路

多謝師兄post,介唔介意問下時間total係幾多,係咪自己去搵房既,對book房唔熟路既話咁咪要提前book定?
回復 支持 反對

高級會員

Ccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

多謝ching share
回復 支持 反對

新手上路

正 正正
回復