香港大人網

查看: 826|回復: 4

[中伏] 又1假agent

新手上路

其實之前agent都出過post,最近又出番
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=8505&extra=page%3D1&page=1
今次真係忍唔住想睇下係咪真係有咁靚的女仔,結果就當然係用假相,出黎個條女同張相相差非常大!我梗係一毫子都冇俾之後俾人問候家人
出黎前我都幾肯定佢係agent睇下佢有咩把戲。哎,咪當人盲同傻啦,仲有,d大話講得咁自然玩大話骰應該幾勁
回復

註冊會員

終於有人感同身受! 小弟之前有post提過呢條agent!
建議樓主直接post agent 號碼,唔好post條link.post link等於幫佢做宣傳。最後又係我地班師兄受返咋!

呢個係呃錢的無良agent: 96245126
這微信已經玩左好幾年,以不同身份進入大人網。沒改wechat ID,方便佢成日改名。這個變態馬伕不斷改微信相片及名稱! 日日都扮到似新女!淨係約尖沙咀維多利亞酒店入面等,等你走唔到,死lur你車馬費。
回復 支持 反對

新手上路

佢真係當班師兄傻,專呃人
回復 支持 反對

中級會員

好彩未約。。thanks for sharing
回復 支持 反對

新手上路

ccccccccccccccc
回復 支持 反對